Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark)

Hannah og René bliver ikke løsladt i dag

Anklagemyndigheden ønskede at forlænge varetægtsfængslingen af 'De unge mødre'-parret med yderligere fire uger.

Hannah Melissa Ginic og René Bæk skulle tidligere i dag have været foran en dommer, der skulle vurdere, om varetægtsfængslingen skulle forlænges efter ønske fra anklagemyndigheden.

Både Hannah og René har dog frivilligt accepteret at forlænge varetægtsfængslingen med yderligere fire uger, medmindre sagen bliver berammet før. Det bekræfter parrets advokater – henholdsvis Karoline Døssing Normann og Kaare Kristensen – over for Realityportalen.dk.

– Anklagemyndigheden har lovet et anklageskrift i løbet af de næste 14 dage, fortæller Renés advokat, Kaare Kristensen, der ikke har lyst til at kommentere på, hvorfor hans klient har accepteret en forlængelse af varetægtsfængslingen.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa og René nægter sig skyldige

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa og René stadig fængslet: Her fejrer Molly sin første fødselsdag

7 ugers varetægtsfængsling

Parret har allerede siddet varetægtsfængslet i tre uger, mens politiet har efterforsket sagen, så de kan altså ende med at sidde i varetægt i 7 uger i alt. De blev anholdt d. 18. marts efter anklage om et voldeligt overfald mod Renés ekskæreste Jeanette Aae Stampe Kristensen.

Ifølge ekskæresten lokkede René og Hannah Melissa hende ind i en bil, hvorefter Hannah Melissa forsøgte at tage kvælertag på hende og rev hende i håret. På et tidspunkt stoppede René angiveligt bilen, og de smed Jeanette ud og overfaldt hende. De lod hende ligge og kørte deres vej. Ekskæresten blev fundet af et ældre ægtepar, som kørte hende hjem.

Hannah Melissa og René nægter sig skyldige, men selv hvis de ender med at blive frikendt i sidste ende, så har de allerede modtaget en form for straf. I denne uge fyldte deres datter Molly nemlig 1 år, og de gik altså glip af hendes første fødselsdag.

LÆS OGSÅ: Gravide Hannah Melissa og René fængslet for groft overfald

LÆS OGSÅ: NYT I SAGEN: Hannah Melissa har skiftet advokat

LÆS OGSÅ: Unge mødre i chok over Hannah Melissa-anklage

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Stine: Tænk jer om, før I dømmer Hannah

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.