Nyeste artikler
Se alle

Har ikke betalt husleje – men bruger formue på koncert og fotoudstyr

Parret har ikke råd til husleje, men de kan alligevel godt finde et svimlende beløb til diverse luksusting.

Da Maria mødte den 16 år ældre fotograf Eik, faldt hun for en mand, der havde styr på tilværelsen og finanserne. Troede hun. Nu, kun to år efter, er parret allerede blevet gift og har fået en søn, der nu er fem måneder.

Men det liv, 19-årige Maria troede, hun skulle leve med drømmemanden, lever langt fra op til hendes forestilling. For Eik har intet job. Hans fotostudie er gået nedenom og hjem, så han lever af Marias barselsdagpenge. Samtidig lytter han ikke, når Maria forsøger at få ham til at forstå, at de ingen penge har.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-eksperter: Det vil vi bruge 100 millioner på

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre ‘De unge mødre’-deltageren Princess Natascha fortælle om den store gæld, hun opbyggede, da datteren blev tvangsfjernet.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfældens’ eksperter: Det laver de ved siden af

Senest har han købt koncertbilletter for 1200 kroner til ham og hans 9-årige søn fra et tidligere forhold. Parrets økonomi er nu så presset, at de er bagud med huslejen og undlader at betale til de ene af de to biler, de mener, de har behov for. At sælge noget af det fotoudstyr, Eik har stående, som har kostet 80.000 eller at skille sig af med bilerne er ikke faldet parret ind.

Eik indgår løbende aftaler med de kreditorer, der vil have deres penge, velvidende at han er ude af stand til at overholde nogen af dem. På den måde kan han holde dem stangen. Maria kan snart ikke længere holde ud, at Eik ikke lytter til hende, og hun erklærer, at forholdet er i fare.

Det er nu ikke noget, der virker til at bekymre Eik synderligt. Lykkes det eksperterne Kenneth Hansen og Carsten Linnemann at råbe Eik op og få ham til at indse, at han sætter både sit forhold og sit hjem i fare, så længe han nægter at lytte til fornuft, eller vælger han at køre sololøb som hidtil?

LÆS OGSÅ: Deltager raser efter ‘Luksusfælden’: Det er bare tv-porno

Det kan du få svar på i aften klokken 20:00 på TV3 og Viaplay. Du kan få et smugkig på aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ over artiklen eller i videoen herunder:

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.