Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

Helena ude af ‘Paradise’: Det havde set anderledes ud med Arnold

Ifølge Helena tænkte Mike udelukkende med "det lille hoved".

Da ‘Paradise’ i aftes rullede over skærmen, blev det Helena, der måtte forlade hotellet. Hun havde ellers reddet Mike i sidste uge, da hun kunne vælge mellem ham og Mike, men alligevel gav Mike besked til Teitur om, at han hellere ville danne par med Nadja fremfor Helena.

Der er ingen tvivl om, at Helena er godt træt af situationen, og hun mener bestemt, at Mike har taget et dårligt valg:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Claes taler ud om trekant: Så vildt gik det for sig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Camilla skuffet over Anne: Hun fordrejer sandheden

– Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at Teitur valgte Nadja fremfor mig på baggrund af, hvad Mike ønskede. Jeg indså ret hurtigt, at Mike blev meget glad for Nadja og slet ikke tænkte taktisk, så jeg forberedte mig allerede mentalt på, at jeg formentlig ville ryge ud. Jeg har dog svært ved at se, hvorfor han hellere ville tage chancen med en helt ny deltager fremfor at beholde mig, som han allerede vidste, at han kunne stole på. At den store gruppe ikke valgte at bakke mig mere op, det var selvfølgelig ærgerligt. Jeg føler, at jeg gjorde, hvad jeg kunne for at blive på hotellet, desværre var det ikke nok. Og det blev jo heller ikke lettere af, at Mike tænkte med det lille hoved, fortæller Helena og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Usikker ‘Paradise’-Helena i fare: Man ved aldrig, hvad Teitur kan finde på

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

– Havde jeg nu valgt Arnold i sin tid, havde tingene helt bestemt set anderledes ud. Alt taget i betragtning med alle de twist, der kom efterfølgende, er det dog ikke til at sige, om jeg så i sidste ende var blevet på hotellet uanset hvad. Derfor vil jeg heller ikke bruge tid på at gå og fortryde mit valg. Jeg fortryder bestemt ikke min deltagelse, selvom det ikke blev et forfærdelig langt ophold. Jeg har lært en hel del mere om mig selv, og jeg tager en masse skønne oplevelser med mig. Jeg er som person ret genert, og det er først, når jeg har lært folk bedre at kende og føler mig helt tilpas i deres selskab, at jeg åbner mig op og får vist alle mine skøre og sjove sider. Det nåede jeg desværre ikke inde på hotellet, men sådan er det. For mig var det vigtigste at være tro mod mig selv, og som Camilla så sødt skrev, har det jo også sin charme at være lidt genert.

LÆS OGSÅ: Nadja blev skiftet ud med Julie af Lenny: Det gjorde mig usikker

Se eller gense klippet nedenfor, hvor Helena ryger ud:

Se næste afsnit ‘Paradise Hotel’ i aften klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk har fundet kærligheden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.