Nyeste artikler
Se alle
Amanda Mogensen fra 'Ex on the Beach' sæson 4 (Foto: Janus Nielsen)

Her er årets påskebabe 2020

Stemmerne er talt op, og vinderen er vundet. Det er blevet tid til at kåre 'Årets påskebabe 2020'.

Der har været tæt løb mellem de nominerede i kategorien ‘Årets påskebabe 2020’, men med 21% af alle stemmerne er det 20-årige Amanda Mogensen fra Amager, der løber med titlen som ‘Årets påskebabe 2020’.

Amanda blev et kendt realityansigt, da hun første gang deltog i ‘Ex on the Beach’ sæson to, og hun har ikke fået mindre opmærksomhed, siden hun igen i år er sprunget frem på skærmen i den fjerde sæson af det populære Dplay-program.

LÆS OGSÅ: Geggo fylder i dag 30 år: Så meget er der sket gennem årene

Det har ikke været nogen hemmelighed, at alle blev taget med storm af Amanda og Nicklaes’ tv-kærlighedshistorie, men nu er der noget, der tyder på, at det også alene er Amanda i egen høje person, som charmerer sig ind i seernes hjerter hjemme i stuerne.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Amanda har alle symptomer på corona: Jeg er bange

De indre værdier

Da Realityportalen overbringer den glædelige nyhed til realitybaben, kan hun næsten ikke tro sine egne øjne. Og hun har en teori om, hvorfor det netop er hende, der er løbet med titlen.

– Amen jeg er da mundlam! Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg kun er påskebabe, fordi folk er vilde med min personlighed. Men at være en babe? Hvilken kvinde vil ikke gerne være det? Shit man, vinder fandeme aldrig i noget, så er helt mundlam. Det er fandeme sødt, lyder det fra den mørkhårede skønhed.

LÆS OGSÅ: TV 2 søger mænd, der er klar til at kæmpe for kærligheden

Lige i bagdelen på Amanda ligger sukkersøde Silke fra ‘Paradise Hotel’ og puster hende i nakken med 18% af stemmerne, efterfulgt af farverige Sofie Linde, som grundet sin store popularitet blandt seerne efterhånden er blevet ansigtet på sangprogrammet ‘X Factor’.

LÆS OGSÅ: Sigmund ‘satser’ på musikkarrieren

Top tre af årets påskebabes:

1. pladsen: Amanda fra ‘Ex on the Beach’ (21%, 572 stemmer)

2. pladsen: Silke fra ‘Paradise Hotel’ (18%, 500 stemmer)

3. pladsen: Sofie Linde i ‘X Factor’ (15%, 428 stemmer)

Se de nominerede her.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-babe i vild forvandling: Kan du genkende hende?

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.