Nyeste artikler
Se alle
Türker til premieren på 'Paradise Hotel' sæson 16 (Foto: Anthon Unger)

Her er årets påskerealitystjerne 2020

Stemmerne er talt op, og det er blevet tid til at kåre den realitystjerne, der har gjort sig mest bemærket i dette års programmer.

Vinderen af titlen ‘Årets påskerealitystjerne 2020’ er faktisk ikke en nytilkommen realitystjerne, men har været i realityverdenen længe. Dog har han gjort ekstra stort indtryk dette år, da han igen valgte at prøve lykken i ‘Paradise Hotel’.

‘Årets påskerealitysjerne 2020’ er ingen andre end Türker Alici, som med 19% af stemmerne er løbet med titlen. Med ganske få stemmer mindre indtager Amanda fra ‘Ex on the Beach’ en flot andenplads (18%), og ‘X Factor’-værtinden, Sofie Linde, skal da heller ikke snydes for en anerkendelse af sin sprudlende energi på ‘X Factor’-scenen, hvorfor hun tildeles en tredjeplads (15%).

LÆS OGSÅ: Her er årets påskehunk 2020

Det er en glad og taknemmelig Türker, som Realityportalen overbringer den nye titel til, og han er ikke bleg for at indrømme, at han synes, det er velfortjent.

– Det er altid rart at blive anerkendt af folk, så det er jeg da utrolig glad for. Jeg er glad for titlen og værdsætter, at folk synes, jeg er mega nice. Men jeg laver også godt tv, og jeg er meget “på, på, på”, så det er vel på en eller anden måde velfortjent. Så dét er jeg glad for. Det skal fejres med en bronut!, fortæller Türker Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Realitybabe gravid: Nu er kønnet afsløret

Tredje gang er lykkens gang

Türker blev et kendt realityansigt tilbage i 2012, da han første gang deltog i ‘Paradise Hotel’, men desværre måtte forlade hotellet tidligt. Han har siden deltaget i ‘Robinson Ekspeditionen’, hvor det gik ham en del bedre, og det næsten lykkedes ham at nå til finalen.

I den 16. sæson af ‘Paradise Hotel’ har Türker formået at vinde ‘Mr. Paradise’, gøre sig upopulær blandt samtlige af hotellets gæster, inklusiv sin egen partner Sarah ved sin lettere aggressive spillestil. Men han har samtidig formået at bidrage til hotellets festlige stemning med sin humørbombe af en personlighed, og noget må han altså have gjort rigtigt, for han har tydeligvis talt sig direkte ind i hjerterne på seerne og kan nu kalde sig ‘Årets påskerealitystjerne 2020’.

I dag kører livet på skinner for den unge handlekraftige realitystjerne, som netop har åbnet sin egen donutforretning ‘Bronuts Donuts’ i Aarhus.

LÆS OGSÅ: CHOK: Endnu en deltager forlader ‘Paradise Hotel’

Her er top tre over årets realitystjerne:

1. pladsen: Türker fra ‘Paradise Hotel’ (19%, 286 Stemmer)

2. pladsen: Amanda fra ‘Ex on the Beach’ (18%, 272 Stemmer)

3. pladsen: Sofie Linde i ‘X Factor’ (14%, 220 Stemmer)

Se de nominerede her.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.