Nyeste artikler
Se alle
Cengiz & Geggo (Foto: Janus Nielsen)

Her er årets par 2019

Realityportalens læsere har stemt i hobetal, og nu kan vi endelig løfte sløret for, hvem der bliver "Årets realitypar 2019".

Der er ingen tvivl om, at Realityportalens læsere er vilde med ‘Familien fra Bryggen’. I år har Geggo nemlig vundet titlen som “Årets realitybabe“, Cengiz har vundet “Årets realityhunk“, og parrets datter Alba er blevet kåret til “Årets realitypersonlighed“.

LÆS OGSÅ: Princess fortryder: Det dummeste, jeg har sagt på tv

Og nu løber den populære familie med endnu en titel. Det er nemlig “Årets par 2019”, som går til Geggo & Cengiz med knap en tredjedel af alle jer læseres stemmer.

– Ej, men se nu der. Jeg bliver så glad for, at vi stadig er aktuelle nok til, at folk vil stemme på os – og med alle de kåringer, må det da blive et godt 2020, hva’? Tak allesammen – kun kærlighed herfra. Jeg lover at lave en masse dejligt fjerner til jer til næste år, lyder det fra en glad Geggo, da Realityportalen overrækker hende endnu en kåring som “Årets par”.

LÆS OGSÅ: Cecilie og Kian: Vi er venner, der kysser

Hendes bedre halvdel er ligeledes glad for den fine, nye titel.

– Jeg vil gerne sige tak til dem, der har stemt! Det er da fedt, at folk synes, vi er årets par, lyder det med et smil fra Cengiz.

En lykkelig kærlighedshistorie

Geggo og Cengiz har nemlig – udover også at vinde titlen som “Årets påskepar” i år – også vundet titlen som “Årets par” tilbage i 2017. I 2018 blev de vippet af pinden af ‘Love Island’-romancen Olivia og Joakim, men da de to ikke længere var et par i 2019, så har det igen givet plads til det populære ‘Familien Fra Bryggen’-ægtepar.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen sagsøgt på grund af numseoperation

Det er også værd at bemærke, at 2019 blev året, hvor Geggo og Cengiz sagde ja til hinanden og blev mr. og mrs. Salvarli. Det fik ‘Familien fra Bryggen’-seerne lov at se på skærmen, og ikke mindst har Realityportalens læsere slugt alt, hvad der blev skrevet om brylluppet. Det er også svært ikke at investere lidt af sit hjerte i det søde par, som tv-Danmark har kunne følge lige fra forholdets spæde start frem til i dag, hvor parret er blevet forældre, blevet gift og stadig er uadskillelige.

Stort tillykke til “Årets par 2019”, Geggo og Cengiz!

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr afslører fortid med Sofie Linde

Top 3 til “Årets par 2019”

1. plads: Geggo og Cengiz fra ‘Familien fra Bryggen (30%, 2.885 Stemmer)

2. plads: Sofie Linde fra ‘X Factor’ og tv-vært Joakim Ingversen (19%, 1.866 Stemmer)

3. plads: Sasha Klæstrup fra ‘Divaer i junglen’ og Montaser (15%, 1.436 Stemmer)

Du kan se det fulde resultat af afstemningen og læse alle de nomineredes kærlighedshistorier HER.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr afslører fortid med Sofie Linde

Herunder kan du se et par søde, private billeder af Geggo & Cengiz – “Årets par 2019”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Jeg fik imorges besked på at pakke en taske med pænt tøj, varmt tøj, badetøj og min computer. Idag har vi nemlig været kærester i 5 år, og først da vi kom kørende og jeg kunne genkende den smalle strækning op til Kokkedal Slot gik det op for mig det var her han havde booket en romantisk dag for os. Han ka’ sgu stadig, dem gamle og han har altså sort bælte i surprises❤️🥳 Jeg elsker dig Hr. Salvarli, og 5 år er krummer i forhold til det vi har i vente, nemlig resten af livet (hvis du kan holde mig ud så længe😇) – Du er mit livs kærlighed og den eneste jeg kan holde ud i så store doser (kvæler dig jo kun engang imellem) Tak for dig og tak for at være min bedste ven og støtte igennem alt❤️ @lordcengizsalvarli7

Et opslag delt af Stephanie Karma Salvarli🕊 (@geggo) den

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.