Nyeste artikler
Se alle
Echo. (Foto: Henrik R. Petersen)

Her er årets ‘X Factor’-finalister

Echo blev den sidste deltager til at forlade 'X Factor' før finalen.

Benjamin, Kristian Kjærlund og Live er klar til den store ‘X Factor’-finale på fredag, hvor den første vinder af talentprogrammets tid på TV 2 skal kåres. I dag blev det nemlig Echos tid til at forlade det store show.

LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘X Factor’-vinder jubler: Jeg skal være far

Artiklen fortsætter under den sjove video, hvor du kan høre Amalie fra ‘De tre Wichmanns’ selv mener, at hendes sangtalent er stort nok til ‘X Factor’

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne taler ud: Ville tage mit eget liv

Pigegruppen havde to gange tidligere været i farezonen, hvor dommerne begge gang dog valgte at redde dem. I dag var det kun seerne, der havde noget at skulle have sagt, og de valgte altså, at Oh Land ikke skulle have en deltager til finalen.

– Det har været fuldstændig ubeskriveligt. Vi er så taknemmelige over alt det, vi har lært. Det kan ikke læres andre steder, som Thomas også siger. Vi er rigtig glade for at have stået på denne scene. Echo skal sgu nok klare sig, sagde en skuffet gruppe fra scenen kort efter deres exit, hvor de også sendte en tak til mentor Oh Land.

Den store finale finder sted på fredag klokken 20:00 i Horsens.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer afslører: Vi havde sex under reklamepauserne

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.