Nyeste artikler
Se alle
Birthe Neumann og Sonja Oppenhagen under optagelserne til den seneste sæson af 'Badehotellet'. (Foto: Niels Henrik Dam)

HER ER DATOEN: ‘Badehotellet’ vender snart tilbage

Du skal ikke vente længe på den nye sæson af TV 2-serien.

Der var glædelige nyheder til alle fans af den populære TV 2-serie ‘Badehotellet’, da det sidste afsnit af femte sæson var løbet over skærmen tidligere i år. Oprindeligt var der kun planlagt fem sæsoner af serien, der dermed endegyldigt skulle være sluttet efter sæsonafslutningen i marts, men TV 2 løftede sløret for, at der ville komme en sæson seks.

Nu ligger det fast, at du ikke skal vente længe på at få fortsættelsen af serien. På Facebook har ‘Badehotellet’ delt en video, hvor de beder folk ringe til et nummer for at få premieredatoen på den nye sæson. Og her får man en glædelig besked om, at man ikke skal vente længe.

– Vi kan informere om, at vi åbner for sæsonen den 28. januar klokken 20:00, hvor vi glæder os til at se dem, fortæller Ulla Vejbys karakter Edith i røret.

LÆS OGSÅ: CHOK: Hovedrolle dropper ‘Badehotellet’

SE BILLEDET: ‘Badehotellet’-stjerne i VILD forvandling!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se ‘Badehotellet’-stjernen Lars Ranthes store filmquiz.

LÆS OGSÅ: CHOK: Hovedrolle dropper ‘Badehotellet’

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig

Mere drama

Allerede under offentliggørelsen af den nye sæson kom det frem, hvad seerne kan forvente. Blandt andet afslørede forfatterne, at handlingen springer helt frem til slutningen af 30’erne.

– Når vi næste år vender tilbage med sjette sæson, er der gået seks år, fra vi så personerne sidst. Vi er fremme i sommeren 1939. Hotellet ligger der stadig og får stadig besøg af de samme gæster. Ligesom de stuepiger, vi har lært at kende, også vil dukke op igen. Nogle af dem får måske nye opgaver, sagde seriens forfattere, Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, til TV 2 og fortsatte:

– Vi kommer op i en meget dramatisk tid, der bliver udfordrende på en helt ny måde for det lille badehotel, fortalte de og lovede samtidig, at ‘Badehotellet’ ikke ville ændre stil i den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne siger nej til ny sæson

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Uheld i ‘Badehotellet’-optagelser

En af dem, der kommer til at mærke den dramatiske tid, er Birthe Neumanns karakter fru Fjeldsø. Det fortalte hun tidligere i år til HER&NU.

– Man kan mærke det, at der bliver mere drama omkring min karakter. Det bliver mere handlingsorienteret, sagde hun.

Den kommende sæson af ‘Badehotellet’ bliver uden Rosalinde Mynster og Anders Juul, der begge har valgt at stoppe i serien.

Fra den 28. januar klokken 20:00 og de efterfølgende mandage kan du få et nyt afsnit af ‘Badehotellet’ på TV 2 og TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne viser kæresten frem

LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup afslører: Den her rolle skulle jeg have haft i ‘Badehotellet’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.