Nyeste artikler
Se alle
Foto: Discovery

HER ER DATOEN: ‘Ex on the Beach’ er tilbage

Vi skal ikke vente længe, før 'Ex on the Beach' sæson 3 rammer tv-skærmene, og der er nok at glæde sig til.

Allerede i næste uge er der premiere på den helt nye sæson af ‘Ex on the Beach’. Her rejser singlerne til en luksusvilla i Grækenland med en fantastisk udsigt over Middelhavet – en smuk ramme om al dramaet og kærestekonflikterne, som nok engang følger i kølvandet på alle deltagernes forliste forhold hjemme i Danmark.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’ tilbage med store ændringer

For selvom deltagerne umiddelbart skal leve nogle uger som vaskeægte jetsettere ved den græske riviera, så lurer fortiden naturligvis lige under overfladen, og alle singlerne går med en konstant frygt for, hvornår det er netop deres kæresteskeletter, som begynder at vælte ud af skabet.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Ex on the Beach’-par flytter sammen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor en af ‘Ex on the Beach’-deltagerne fra anden sæson sover fra firkant

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par skal være forældre: Det var ikke planlagt

Og i denne sæson er der i den grad skruet op for uforudsigeligheden, da vi allerede i første afsnit skal byde velkommen til en ekskæreste i villaen, ligesom der heller ikke går lang tid, inden tabletten plinger og en stribe af singlerne må pakke deres badetøj og rejse hjem til hverdagen igen.

Derudover byder programmerne også på en lang række eksotiske dates med masser af action og luksuriøse oplevelser, ligesom deltagerne også vil få flere overraskelsesbesøg af kendte personer og markante, tidligere ’Ex on the Beach’-personligheder, som alt sammen er med til at skabe den mest underholdende og vilde sæson til dato.

LÆS OGSÅ: Vildt twist i ‘Ex on the beach’-drama: Utro med ‘Paradise’-hunk

Så find popcornene frem, læn dig tilbage i sofaen og forbered dig på endnu en runde kanon underholdende kærestefnidder for rullende kameraer med alt, hvad dertil hører af grin, gråd, sex og en perlerække af vaskeægte WTF-øjeblikke!

Der er premiere på den tredje sæson af ‘Ex on the Beach’ søndag d. 1. september kl. 22.00 på Kanal 4 og DPlay. Programmet sendes søndag-tirsdag kl. 22.00, og hver tirsdag morgen er der snigpremiere på næste uges afsnit på DPlay.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.