Nyeste artikler
Se alle
Foto: NENT Group/Lars E. Andreasen

HER ER DATOEN: ‘Forsidefruer’ vender tilbage!

Du skal ikke vente lang tid på nye afsnit af TV3-serien.

Sæt kryds i kalenderen den 24. oktober. Her vender Amalie, Janni, Tina, Gunnvør, Karina og Jackie nemlig tilbage med en helt ny sæson af ‘Forsidefruer’.

–  Vi fortsætter, hvor femte sæson slap – i det megadrama, der udspillede sig, da fruerne tørnede sammen i det afsluttende talkshow. Her blev alle kort lagt på bordet, og især Gunnvær stod for skud, da både Karina og Amalie lod deres frustrationer over Gunnvør få frit løb for rullende kameraer, lyder det fra TV3.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-krigen fortsætter: De er ikke mine veninder

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie taler ud om fødslen

– Dramaet er langt fra slut. Konflikterne fortsætter nemlig i sjette sæson, hvor også et overraskende uvenskab opstår mellem to af fruerne, der ellers har været hinandens hjerteveninder. Og som sædvanligt deles frustrationerne bramfrit med resten af fruerne – og seerne, fortsættes det i pressemeddelelsen.

I sjette sæson er vi endnu engang med på sidelinjen i fruernes liv og kan blandt andet følge Jackies graviditet og Amalies kærlighedshistorie med en hemmelighed mand. Også på karrierefronten er der fuld fart på fruerne. Den driftige forretningskvinde Karina tager karrieren til et ny niveau som ambassadør for et skønhedsprodukt, mens Gunnvør kaster sig ud i et nyt forretningseventyr som designer af sin helt egen pilatestøj-kollektion.

LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie Szigethy dropper stor satsning

LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden

Ligeledes får vi lov at komme med, når Janni inviterer Karina og Jackie til de sydfranske bjerge på miniferie i Karstens nye, lækre sommerhus. Og også et smut i Silkeborg med Janni og Karsten, hvor den evigt romantiske Janni har sørget for et ophold på en hyggelig gammel kro – inklusiv en stor overraskelse til Karsten lige midt i regnbueisen – inden Karsten for alvor skal give den gas til et motorløb.

Det er aldrig kedeligt at være i selskab med forsidefruerne, når de inviterer os indenfor i deres ekstravagante liv, og vi oplever livet i overhalingsbanen på godt og ondt.

Se premiereafsnittet på ‘Forsidefruer’ torsdag den 24. oktober klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Forsidefrue taler ud om vildt angreb: Mistede en del af mig selv

Smugkig også lidt fra programmet herunder:

LÆS OGSÅ: Ærlig Tina Lund: Sådan er mit forhold til de andre ‘Forsidefruer’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.