Nyeste artikler
Se alle
'Vild med dans'-semifinalisterne. Foto: Anthon Unger

Her er SMS-koderne til aftenens ‘Vild med dans’-semifinale

Få styr på SMS-koderne og hjælp dit favoritpar med at overleve dødsbananen.

I aften er der semifinale i ‘Vild med dans’, og for de fire tilbageværende par er der god grund til for alvor at kridte danseskoene og finde den rette holdning frem. Der danses nemlig om en plads i finalen i Forum Horsens den 29. november, hvor 3000 publikummer og alle tv-seere er med på sidelinjen.

I sidste uge måtte vi sige farvel til skuespiller Neel Rønholt og danser Michael Olesen, som ellers ifølge bookmakerne var et favoritpar. Dermed står Jakob Fauerby og Silas Holst, Oscar Bjerrehuus og Asta Björk, Coco O. & Morten Kjeldgaard samt Christopher Læssø & Karina Frimodt i aften på gulvet semifinalen.

LÆS OGSÅ: Er ‘Vild med dans’-parret blevet kærester? 

Din stemme har stor betydning for, hvilke navne der bliver råbt op, når de fire par står i den nervepirrende dødsbanan. Derfor er der god grund til at stemme på dit yndlingspar, hvis de skal have en finaleplads og sendes et trin videre mod titlen som vindere af ‘Vild med dans’ 2019.

Her finder du SMS-koderne

Christopher Læssø & Karina Frimodt – Send CK til 1234

Jakob Fauerby & Silas Holst – Send JS til 1234

Oscar Bjerrehuus & Asta Björk – Send OA til 1234

Neel Rønholt & Michael Olesen – Send NM til 1234

Coco O. & Morten Kjeldgaard – Send CM til 1234

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært er færdig på Tinder

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.