Nyeste artikler
Se alle
De ni skønne deltagere Jon, Christina, Peter, Albert, Kristoffer, Elissa, Jasmin, Sara, og Marianne måtte alle se sig slået af den unge Emil i "Bagedysten 2018" (Foto: Agnete Schlichtkrull).

Her kan du følge alle ‘Bagedyst 2018’-deltagerne

De ti deltagere i 'Den store bagedyst 2018' står bag både blogs, Instagram- og Facebook-profiler, hvor man kan fortsætte med at følge med i deres liv og kager, nu programmet er slut.

Emil

(Foto: Bjarne Bergius Hermansen)

Blog: emilobel.dk

Instagram: emil.obel

Allerede før ‘Bagedysten’ blev sendt i fjernsynet, havde Emil mange følgere på sin Instagram-profil, hvor han hyppigt lægger flotte billeder op af sine kagekreationer. Men efter hans deltagelse i programmet, er der kun kommet flere følgere til.

– Det er en måde at dele mine ting og forhåbentligt inspirere andre – jeg bliver jo også inspireret af alle andre på Instagram. Jeg synes bare, det er et fedt medie til at søge inspiration på og dele ud, hvis man har nogle gode idéer, forklarer Emil om sin brug af det sociale medie Instagram og fortæller videre om, hvad hans følgere kan nyde godt af:

– På min Instagram, der lægger jeg billeder op af alle pæne kager, jeg laver, haha! Ofte når jeg laver de ting, så er det meget spontant, så det er sjældent, der lige er en opskrift på det, men jeg prøver så vidt muligt – hvis jeg ved, det er nogle ting, der spiller og ikke risikerer at smage hæsligt – så prøver jeg at få skrevet ned undervejs, og så prøver jeg at lægge opskrifter op på min hjemmeside, som primært er til at dele opskrifter på, forklarer ‘Bagedyst’-vinderen, der nyder at skabe opskrifter og dele dem.

LÆS OGSÅ: Er Annemette Voss og ‘Bagedyst’-Emil i familie?

LÆS OGSÅ: Her er de vildeste udfordringer i ‘Den store bagedyst’

Jasmin

(Foto: Bjarne Bergius Hermansen)

Blog: jasmingabay.dk

Instagram: jasmingabay

‘Bagedyst’-finalisten Jasmin begyndte at blogge efter programmet.

– Det er det der med at få lagt noget ud, at have et eller andet sted, hvor man også kan kommunikere med folk, forklaren den syngende bager om baggrunden for sin blog.

Ikke nok med flotte kager, så lader sangerinden Jasmin også hendes følgere kommer lidt tættere ind på livet af hende på bloggen.

– Min blog kan forhåbentlig rumme det travle liv på scenen, lækre opskrifter og alle tanker derimellem, som hun selv har beskrevet det på bloggen.

Derudover har hun hentet kompetent hjælp til hvordan, man får lækre ting på både blog og Instgram hos sin bedste ‘Bagedyst’-ven Emil:

– Jeg øver mig stadig på at tage gode billeder, Emil lærer mig, hvordan man gør, han er også så pissedygtig altså, lyder det med et grin fra Jasmin.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Jasmin udgiver album

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Jasmin afslører tæt forhold med mesterbager

Jon

(Foto: Bjarne Bergius Hermansen)

Instagram: JonDanielEdlund

Finalisten Jon er lige nu i praktik ved meddeltageren Sara. Derfor er han ved at lære hende, hvordan Instagram virker. På det medie er han nemlig aktiv.

– Så meget jeg nu synes, det er sjovt, fortæller Jon om hyppigheden i sine opslag, hvor der er mange flotte kager at finde.

Specielt husker Jon en episode, der sikrede ham ekstra mange følgere.

– Jeg var ude og få en drink med nogle kollegaer fra efterskolen i byen for et par uger siden, og så er der en video med mig, der står og danser, fordi jeg er virkelig begejstret for den strawberry daquiri, jeg har fået. Min ven sendte så videoen til Anders Hemmingsen (populær Instagram-profil, red.), hvor den blev lagt på story. Og så tror jeg, der gik en dag, så havde jeg 3000 flere følgere, griner Jon.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Jon afslører: Jeg led af spiseforstyrrelse

LÆS OGSÅ: Timm Vladimir afslører: Sådan ville jeg klare mig i ‘Bagedysten’

Marianne

(Foto: Bjarne Bergius Hermansen)

Instagram: marianne.bjerring

Facebook: Marianne Bjerring – Den store bagedyst 2018

Storgrinende Marianne fra ‘Bagedysten’ bruger både Instagram og Facebook til at holde sine følgere opdateret.

– Jeg bruger mest min IG-konto til at dele billeder af kager. Jeg har tænkt mig at dele billeder og glimt fra min hverdag på IG, men også på min ‘Bagedyst’-Facebookside, fortæller Marianne om, hvad hendes følgere kan forvente.

LÆS OGSÅ: Marianne ude af ‘Bagedysten’: Jeg fortryder ikke noget

LÆS OGSÅ: Sygemeldt og alene: Marianne bagte sig gennem krisen

Christina

(Foto: Bjarne Bergius Hermansen)

Blog: acfriis.com

Dagplejemoren med hang til feminine kager, Christina, startede en blog efter sin deltagelse i ‘Bagedysten’.

– Min blog er et sted at finde lækre opskrifter, både til de øvede bagere, men også til de knapt så øvede! Der er både brød og kager og en smule madopskrifter! Så er der lækre billeder, som får tænderne til at løbe i vand, forklarer Christina om sin blog, hvor på man også har kunnet læse om hendes oplevelser med hvert program af ‘Bagedysten’.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Christina er dagplejemor: Børnene måtte rykke ud under programmet

LÆS OGSÅ: Christina ude af ‘Bagedysten’: Jeg fortrød, jeg tog den grønne kuvert

Sara

(Foto: Bjarne Bergius Hermansen)

Blog: KagerForAlle

Instagram: SaraMolsGræsborg

Efterskolelæreren Sara deler opskrifter med både elever og andre interesserede på sin blog.

– Jeg har faktisk en hjemmeside, men det har været til at lægge opskrifter op til eleverne, så det er egentligt tanken, at de skulle lægge ting op. Men tanken er, at den skal videreudvikles, så det ikke kun er til eleverne. Men det er en opskriftshjemmeside, der ligger allerede noget ude nu, forklarer Sara om sin blog.

Derudover har hun også en Instagram-profil, som hun har fået kompetent ‘Bagedyst’-hjælp til at gøre noget ud af.

– Jon er ved at oplære mig i Instagram. Jeg rundede 800 følgere i går, fordi Jon er ved at lære mig at lave stories og sådan noget, griner “Bagedyst’-deltageren, der røg ud halvvejs i programmet.

LÆS OGSÅ: Sara ude af ‘Bagedysten’: Alt gik galt

LÆS OGSÅ: Bag om ‘Bagedysten’: Sådan er det at være deltager

Kristoffer

(Foto: Bjarne Bergius Hermansen)

Instagram: KristofferBondePedersen

Kristoffer blev den fjerde, der røg ud af ‘Bagedysten’. Til daglig læser han Film- og medievidenskab på Københavns Universitet, men han finder også tid til at bage lækre kager, som man kan savle over på specielt hans Instagram.

– De opslag, jeg laver er nærmest kun af kager, hvor jeg nærmere bruger stories til at vise, hvad der sker for mig netop i øjeblikket. Jeg oplever ofte, at folk skriver til mig, når jeg har lagt noget op – hvad enten det er et opslag eller en story – og spørger efter en opskrift. Så jeg tænker, at man kan bruge min Instagram til at få inspiration til kager og hjælp til, hvordan man laver dem. Derudover vil det selvfølgelig også være det første sted, hvor jeg viser, hvad der kommer til at ske af spændende ting, jeg går og brygger på, lyder det hemmelighedsfuldt fra Kristoffer.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Kristoffer startede først med at bage under optagelserne

LÆS OGSÅ: Kristoffer ude af ’Bagedysten’: Jeg har ligget søvnløs over mine fejl

Elissa

(Foto: Bjarne Bergius Hermansen)

Instagram: _elissa_brahem_


LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Elissa: Det sjoveste i programmet var…

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-deltager har fundet sig en ‘kage-mand’

Albert

(Foto: Bjarne Bergius Hermansen)

Instagram: AlbertEmtoft


LÆS OGSÅ: Albert ude af ‘Den store bagedyst’: Det var en lettelse at ryge ud

LÆS OGSÅ: Albert fra ‘Bagedysten’ diskrimineret: Droppet af militæret på grund af homoseksualitet

Peter

(Foto: Bjarne Bergius Hermansen)

Facebook: Peter Wulff Nørholm – Den Store Bagedyst 2018


LÆS OGSÅ: Peter er ude af ’Den store bagedyst’: De andre er dygtigere

LÆS OGSÅ: Timm Vladimir har en mission: Jeg vil kun lave mad

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.