Nyeste artikler
Se alle
De 14 beboere på vej til Gården, som bliver deres nye hjem de næste 10 uger. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

‘Hjem til gården’ er tilbage allerede til sommer: Her er den nye dato

Kan du heller ikke vente mere? Nu vender 'Hjem til gården' tilbage. Læs også, hvad der vil ske med andre af TV 2's programmer.

Alle medier nåede lige at præsentere de 14 nye deltagere i ‘Hjem til gården’ sæson 4, der skulle have haft præmiere den 29. marts, men grundet corona valgte TV 2 at udsætte programmet til efteråret. Nu afslører de dog, at programmet allerede bliver vist til sommer.

– Det er en stor glæde at kunne byde ’Hjem til gården’ velkommen tilbage i sendeplanen over sommeren. Vi regner med premiere søndag 14. juni, ligesom vi får de nye udgaver af underholdningssuccesen ’Stormester’ tilbage i weekenden til sommer, siger TV 2s programdirektør, Lotte Lindegaard, til TV 2.

Til Realityportalen bekræfter TV 2, at det bliver den 14. juni, at programmet får premiere.

LÆS OGSÅ: Her er de nye beboere i ‘Hjem til gården’

Ligesom ‘Hjem til gården’ blev udskudt er ‘X Factor’ det også, det er dog endnu uvist, hvornår liveprogrammerne til Danmarks største sangkonkurrence kan fortsætte, men TV 2 arbejder på en løsning.

LÆS OGSÅ: Undrer du dig også? Mystik om Geggos graviditet

Programmer på vej i produktion

Flere efterårsprogramserier har fundet en løsning, så optagelserne kan fortsætte efter myndighedernes anvisninger hen over sommeren. Det gælder blandt andet ‘Landmand søger kærlighed’, hvis syvende sæson får præmiere efter sommerferien.

LÆS OGSÅ: Soldaterne fra ‘Først til verdens ende’: Sådan har vi det efter programmet

Også to andre af efterårets store TV 2-programserier, ’Nybyggerne’ og ’Toppen af poppen’, påtænker at gå i optagelse hen over sommeren. Og Danmarks største fiktionssucces i mange år, TV 2-serien ’Badehotellet’, arbejder på højtryk for at komme i produktion til august – et par måneder senere end sædvanlig optagestart – for at blive klar med ottende sæson i begyndelsen af 2021, det skriver TV 2.

Dog må vi vente med TV 2s store nye underholdningsshow ‘Den vildeste danser’, som er rykket til efteråret, hvor TV 2 byder på masser af dans, når også ‘Vild med dans’ vender tilbage.

LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-par venter deres andet barn: Gør ikke samme fejl igen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.