Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Henrik R. Petersen)

Hjemme hos Allan og Tina i Rågeleje: Dejlige Danmark

Familien nyder livet i Dubai, men i sommermånederne er det alt for varmt.

Når temperaturen sniger sig op på den ubehagelig side af 50 grader i Dubai, så er det på tide for Tina Lund og Allan Nielsen at vende snuden mod de hjemlige breddegrader, hvor de for tre år siden byggede et sommerhus i nordsjællandske Rågeleje.

Tre måneder i træk opholder de sig her under mere tålelige temperaturer sammen med deres børn, Louis, seks, og Lilly på to et halvt.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører nyt ‘Forsidefruer’-drama: Nu tager jeg afstand

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Allan Nielsen blev rørt til tårer.

LÆS OGSÅ: Amalie om Gunnvørs børns exit i ‘Forsidefruer’: Jeg forstår beslutningen

– Det er ikke til at holde ud at være i Dubai lige nu, men dejligst at være i Danmark, lyder det fra den 38-årige springrytter og medvirkende i TV3’s populære realityserie ‘Forsidefruer’.

De seneste år har hun oplevet stor succes som springrytter i den hesteglade ørkenstat, hvor pengepræmierne når højere luftlag end herhjemme. Familien har således på sjette år fast bopæl på den arabiske halvø, og Tina Lund har svært ved at slippe tøjlerne for at rejse hjem igen.

– Danmark trækker da mere og mere, kan jeg godt mærke, men vi har det også fint i Dubai. Det er selvfølgelig vigtigt at holde fast i rødderne, især for børnenes skyld. Min datter vil helst tale engelsk, så under ferien i Danmark må hun da gerne blive bedre til dansk. Louis går i en international skole, hvor der undervises på engelsk, så han er allerede tosproglig, siger hun.

LÆS OGSÅ: Amalie og Gunnvør er stadig i krig

Børnevenligt i Dubai

Karrieremæssigt er Tina Lund den første danske kvinde, der er blevet nummer tre i et internationalt femstjernet ridestævne. Samtidig er hun nomineret til årets ride-navn i Dubai, og så er hun på top 20-listen over verdens bedste kvindelige springryttere.

Bag sig har hun europamesterskaber samt flere nordiske og danske titler på præmiehylden. Hendes mand siden 2011, 48-årige Allan Nielsen, støtter sin kone i hendes karriere, så godt han kan.

Den tidligere landsholdspiller i fodbold har tre børn fra et tidligere forhold: Ida, 22, Emma, 19 og 15-årige Nanna. Sidstnævnte flytter om kort tid ned til sin far, fordi hun ligesom sin bonusmor er en lidenskabelig rytter, der gerne vil gøre mere ud af sin sport.

Tina Lund og Allan Nielsen har endnu ikke sat en tidsfrist på, hvornår de vender hjem til moderlandet.

– Det er jo ikke sikkert, vi tager tilbage lige med det første, men måske vi laver et mellemstop i et andet land. Dubai er et meget børnevenligt sted, hvor der hersker stor sikkerhed, og hvor man føler sig velkommen overalt. Jeg tænker, vi flytter til et land, hvor der er muligheder først og fremmest? Jeg kan godt lide spændende udfordringer, så fremtiden er åben for os, siger Tina Lund og omfavner familien.

Se billeder i galleriet over artiklen.

LÆS OGSÅ: Amalie jubler over babylykke

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.