Nyeste artikler
Se alle
Julia Roberts (Foto: Getty Images)

Hollywoodstjerners første løn: En porsche og 10 dollar til mor

Heller ikke i Hollywood bliver man millionær med det samme.

I dag ruller millionerne tungt ind på kontoen, når de medvirker i en film. Men sådan har det ikke altid været. En række Hollywoodstjerner afslører over for HER&NU, hvad de tjente på deres første job – og ikke mindst, hvad de brugte pengene på.

Julia Roberts (Foto: Getty Images)

Julia Roberts, 50.

– Mit første job var, da jeg arbejdede ved kassen på en restaurant. Min første lønseddel var sikkert på omkring 27 dollars. Min første lønseddel for en film var for ‘Crime Story’. Det var en tv-serie, som Michael Mann lavede. Jeg tror, at jeg købte julegaver for de penge, men jeg kan ikke huske, hvor stort beløbet var.

 

Cate Blanchett (Foto: Getty Images)

Cate Blanchett, 48.

– Jeg fik min allerførste lønseddel for et job på et alderdomshjem, hvor jeg arbejdede, efter skole. Jeg skulle opvarme mad, som kokken havde lavet tidligere på dagen, servere det for de ældre og derefter tage af bordet og vaske op. Det fik jeg min allerførste lønseddel for, og den købte jeg musik for.

 

 

Hugh Jackman (Foto: Getty Images)

Hugh Jackman, 49.

– Jeg gik med reklamer og tjente 45 eller 50 dollars hver anden uge, men jeg kan helt ærligt ikke huske, hvordan jeg brugte pengene. Jeg brugte dem sikkert på mad eller slik, hvis jeg kender mig selv ret. Men jeg er ikke en, der bruger mange penge som sådan. Jeg har aldrig haft gæld i hele mit liv, for jeg er direkte bange for at have gæld.

LÆS OGSÅ: En kort, en lang: Hollywood-stjernernes mange frisurer

Michael Douglas (Foto: Getty Images)

Michael Douglas, 73.

– Min første film hed ‘Adam At 6 A.M.’, som Steve McQueen producerede. Jeg tjente 3800 dollars, men kan ikke huske, hvad jeg brugte dem på. Til gengæld skulle jeg køre i en orange Porsche 11 Targa fra 1960 i filmen, og efterfølgende fik jeg bilen af Steve McQueen, og den var jo meget mere værd end min lønseddel.

 

Laurence Fishburne (Foto: Getty Images)

Laurence Fishburne, 56.

– Jeg medvirkede i et teaterstykke, der hed ‘In My Many Names and Days’. Jeg skulle spille en lille dreng på 10 år, der var kæmpe baseballfan. Det var jeg meget begejstret for, og jeg fik jobbet og dermed også min første lønseddel for det. Den lød på 10 dollars. Jeg brugte ikke pengene, for jeg gav dem til min mor.

 

Laura Dern (Foto: Getty Images)

Laura Dern, 50.

– Jeg kan tydeligt huske min første lønseddel, for min mor tog mig med i banken for at åbne en bankkonto. Det var for en film, der hed ‘Foxes’ og jeg kan huske checken jeg fik, fordi den havde filmstudiets logo på. Jeg var 13, og jeg var meget begejstret. Jeg satte pengene ind på min konto, og derefter hævede jeg et beløb, tog min mor med til Scoops Ice Cream Parlor i Sherman Oaks og fik en sundae. Det var bare skønt, og jeg var meget stolt over at have betalt for min egen sundae.

LÆS OGSÅ: Dansk stjerne lander sin første Hollywood-hovedrolle

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian fyrer assistenten: Du er blevet for kendt

LÆS OGSÅ: Åh, åh! Har Kris Jenner lige bekræftet Kylie og Khloes graviditeter?

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.