Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Jonathan Leibson/Getty Images for WE tv)

Honey Boo Boo deltager i ‘Vild med dans’

Og hun er langt fra det eneste kendte ansigt, der er med i den nye udgave af programmet.

En ny omgang af den amerikanske version af ‘Vild med dans’ løber over skærmen fra den 7. oktober, men alt er ikke, som det plejer at være i det populære danseprogram. Denne gang er det nemlig børn, der kaster sig ud i udfordringerne og skal forsøge at imponere seere og dommere med deres danseevner.

ABC, tv-stationen bag programmet, har netop offentliggjort deltagerne til den kommende sæson af ‘Dancing with the Stars: Juniors’, og her er flere velkendte ansigter med. Seerne får blandt andet gensyn med realitystjernen Alana Thompson, der er bedre kendt som ‘Honey Boo Boo’.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Mama June turnerer med nyt strip-show

LÆS OGSÅ: 17-årig ‘Here Comes Honey Boo Boo’-stjerne er blevet mor

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Stephania Potalivo, der kommer på en svær opgave, da hun skal gætte en dans.

LÆS OGSÅ: ‘Here comes Honey Boo Boo’-skandalen vokser

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Honey Boo Boo springer ud som rapper

Den nu 12-årige pige dukkede første op på skærmen, da hun som 5-årig medvirkede i serien ‘Toddlers & Tiaras’. Siden fik hun sin egen realityserien, ‘Here Comes Honey Boo Boo’, hvor man fulgte den lille pige og hendes familie.

Serien blev hurtigt populær, men i 2014 blev den taget af skærmen, efter det kom frem, at Mama June igen havde fundet sammen med sin ekskæreste, der tidligere havde forgrebet sig på en af hendes døtre. I øjeblikket kan man igen opleve familien på skærmen i ‘Mama June: From Not to Hot’, og nu får seerne altså mere ‘Honey Boo Boo’.

– Alana elsker at være på de sociale medier, skrive med sine venner, hænge ud med sin familie og lægge makeup, står der blandt andet om hende i den tekst, som ABC har lagt ud forud for ‘Dancing with the Stars: Juniors’.

ABC-serien får også deltagelse af Tripp Palin, der som navnet afslører er i familie med den amerikanske toppolitiker Sarah Palin, der er tidligere guvernør i Alaska og i 2008 var en kandidat til posten som vicepræsident. Tripp er politikerens barnebarn, og ‘Dancing with the Stars: Juniors’ er ikke det eneste program, man til efteråret kan opleve ham i. Hans mor, Bristol Palin, er nemlig ny deltager i MTV-serien ‘Teen Mom OG’.

Du kan møde alle sæsonens deltagere her.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-pornostjerne arbejder på ny film

LÆS OGSÅ: Farrah Abraham chokerer: Jeg tager nøgenbilleder med min datter

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.