Nyeste artikler
Se alle
Dan da han medvirkede i 'Singleliv' (Foto: Kanal 4)

HOT NEWS: Dansk realitystjerne er blevet far igen

Den 44-årige realitydeltager kan nu kalde sig far til tre.

Der er sket meget hos Dan Bitsch, siden seerne i 2012 fik lov til at følge hans jagt på kærligheden i Kanal 4-serien ‘Singleliv’. Efterfølgende fandt den nu 44-årige Dan den store kærlighed med den tolv år yngre Charlotte, og den blomstrer stadig.

Midt i 2015 blev parret forældre sammen for første gang, da datteren Rose Mercedes Bitsch Pedersen kom til verden, og for to år siden åbnede Dan, der i forvejen har en søn fra et tidligere forhold, over for Realityportalen op for, at flere børn kunne komme til i fremtiden. Det er sket nu.

LÆS OGSÅ: CHOK: Endnu et ‘Love Island’-par er gået fra hinanden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se ‘Singleliv’-deltageren Rasmus få beskeden om, at han har fået klamydia – lige før en stor date.

LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Putte: Sådan går det i dag

Mandag i sidste uge kom datteren Robine Camaro Bitsch Pedersen til verden med en kampvægt på 3190 gram og en størrelse på 49 centimeter.

Det fortæller den tidligere ‘Singleliv’-stjerne i et opslag på Facebook, og over for Realityportalen bekræfter han de glædelige nyheder og fortæller, at det hele gik efter planen.

– Det hele gik super. Det er fantastisk at være blevet far igen, jubler den lykkelige Dan.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadja i tårer efter brud: Det er som at miste et barn

Herunder kan du se det opslag, som Dan har delt på Facebook:

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Vild med dans’-vinder er tilbage i programmet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.