Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV3)

Antonie overrasket af ‘Luksusfælden’: Sådan går det hende i dag

Pensionisten fik hjælp af TV3-programmet, men har hun fortsat de positive takter efterfølgende? Få svaret her.

Det var en noget overrasket Antonie, der kom ud fra fogedretten og blev mødt af Kenneth Hansen og resten af ‘Luksusfælden’ i aftenens afsnit af TV3-programmet. Hendes bekymrede døtre kunne ikke længere holde ud at se til, mens økonomien blev værre hos deres mor.

Den chokerede Antonie mødte dog Kenneth Hansen med glæde, og i løbet af programmet lyttede hun til, hvad han og Mette Reissmann sagde, og da eksperterne forlod hende, så det markant lysere ud, end da de først kom på besøg. Og de takter er fortsat efter optagelserne.

– Det går fint. Jeg er kommet af med to af mine kreditorer, og jeg kommer snart af med tre mere, siger en glad Antonie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-eksperter: Det vil vi bruge 100 millioner på

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre ‘De unge mødre’-deltageren Princess Natascha fortælle om den store gæld, hun opbyggede, da datteren blev tvangsfjernet.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfældens’ eksperter: Det laver de ved siden af

Sparer på madbudgettet

Via en lokal Facebook-side, hvor medlemmerne kan dele overskudsmad ud, får hun hjælp, så hun kan spare penge på madbudgettet.

– De penge bruger jeg så på at betale gæld af, så jeg kan komme af med mine kreditorer, så jeg er rigtig glad for hjælpen. Jeg betaler bare ekstra af, så jeg kan få det ud af verden, fortæller hun og fortsætter:

– Jeg betaler først de kreditorer, som gerne ville forhandle med mig. De får deres penge først, fortæller Antonie, der har 13 kreditorer, men tre af dem kan hun snart vinke farvel til.

LÆS OGSÅ: Deltager raser efter ‘Luksusfælden’: Det er bare tv-porno

Eksperterne fortalte hende blandt andet, at hun skulle vinkel farvel til sin elskede ‘Basserne’-blad – en nyhed, hun i første omgang tog hårdt. Hun gik dog med til det, men det er endnu ikke blevet ført ud i livet.

– Jeg havde heldigvis lige betalt for mit abonnement, inden de var her, så jeg får det stadig lidt endnu. Abstinenserne har derfor ikke ramt mig endnu, griner hun og fortsætter:

– Men efter 21. marts, så er det slut – i hvert fald for en periode. Jeg har da overvejet at fortsætte, men nej, jeg vil have betalt min gæld af først. Når jeg så har lidt luft i budgettet, så kan jeg få det igen til den tid. Nu handler det om kreditorerne.

LÆS OGSÅ: Mille efter ‘Luksusfælden’: Det har kostet mig veninder

Håber at blive gældfri

Pensionisten Antonie ved ikke, hvornår hun kan blive gældfri, når hun betaler mere af, end eksperterne har budgetteret med.

– Jeg tager det lidt, som det kommer. Jeg håber da, at jeg når at blive gældfri, inden jeg kommer i jorden, men hvis ikke, så beklager jeg. Jeg gør i hvert fald alt for, at det kan komme til at ske, siger hun.

I afsnittet kunne man se, at hun måtte sætte sig ned, når eksperterne snakkede til hende, og hun klagede over rygsmerter. Det skyldes en hård operation, hun var igennem.

– Jeg er ramt efter et hårdt liv på arbejdsmarkedet. Dengang kunne man jo det hele, så man kunne sagtens løfte det ene og det andet, men man tænkte jo ikke på konsekvenserne senere her. Der kommer jo en regning, der skal betales, og den betaler jeg nu. Det er præcis ligesom med de skrækkelige kviklån, siger hun og fortsætter:

– Dem skal man virkelig holde sig fra. Det er mit råd til alle dem, der sidder derude. Det er jo en ond spiral, man kommer ind i, lyder det fra Antonie er rigtig lykkelig for, at døtrene valgte at tilmelde hende ‘Luksusfælden’, og hun er meget taknemmelig for det arbejde, som TV3-programmet udførte.

LÆS OGSÅ: Misbrug, udnyttelse og kriminalitet: ‘Luksusfælden’-ekspert lover vild sæson

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.