Nyeste artikler
Se alle
Irina, som vi senest kender fra 'Beauty Bosserne', har haft et turbulent forhold til hendes nu ægtemand Morten, der er dj under navnet Faustix. Parret har sammen datteren Allessia på knap 3 år, og parret har været forlovet af flere omgange, da Mortens alkoholmisbrug satte en kæp i hjulet for kærligheden. Men kærligheden overvinder som bekendt alt, og sidst i september i år blev parret gift på Sophienberg Slot ved Rungsted Kyst, selvom brylluppet først nåede at blive aflyst på grund af tidspres (Foto: Bo Nymann).

HOT NEWS: ‘Beauty Bosserne’-babe får eget tv-program

Der er godt nyt til fans af Irina og manden Morten.

Reality-baben Irina Olsen har aldrig lagt skjul på, at hun er vild med Kardashian-familien, og hun har da også en del til fælles med de fashionable kvinder i familien, som også lever af dels reality og dels deres egne brands af blandt andet makeup. Men nu går hun for alvor i deres fodspor med sin helt egen reality-serie, der kun har fokus på Irinas liv.

LÆS OGSÅ: Irina og Geggo: Sådan er vores forhold i dag

– SÅ ER VI HER! D. 23. januar er der premiere på vores store familieprogram THE OLSENS på DPlay, hvor vi åbner helt op for vores almindelige og skøre liv, og i sæson 1 starter vi fra den dag, vi blev Hr. & Fru Olsen. Hvem er klar til at følge med?, spørger Irina på Instagram, og overfor Realityportalen uddyber hun, hvad vi kan forvente os af programmet:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk tog hjem efter to dage: Savnet blev for stort

– Man kan forvente at se livet efter brylluppet og alle nuancer af vores hverdag.

Ifølge programbeskrivelsen vil DPlay-serien ‘The Olsens’ følge Hr og Fru Olsens næsten helt almindelige, glamourøse liv som DJ, influencer, forældre og familie.

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn

At serien ikke rammer tv-skærmene, men udelukkende kan ses online, er en del af Discoverys nye strategi om at styrke det digitale og formodentlig også en konsekvens af, at danskerne i hobetal mistede Discovery-kanalerne 1. januar, da de ikke længere var en del af YouSees tv-pakker. Men heldigvis kan man se alle programmerne på DPlay.

Få et smugkig på ‘The Olsens’ herunder:

LÆS OGSÅ: Realitybabe single efter 8 år: Han var mig utro i årevis

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.