Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Bo Nymann).

HOT NEWS: ‘Beauty Bosserne’-babe får eget tv-program

Der er godt nyt til fans af Irina og manden Morten.

Reality-baben Irina Olsen har aldrig lagt skjul på, at hun er vild med Kardashian-familien, og hun har da også en del til fælles med de fashionable kvinder i familien, som også lever af dels reality og dels deres egne brands af blandt andet makeup. Men nu går hun for alvor i deres fodspor med sin helt egen reality-serie, der kun har fokus på Irinas liv.

LÆS OGSÅ: Irina og Geggo: Sådan er vores forhold i dag

– SÅ ER VI HER! D. 23. januar er der premiere på vores store familieprogram THE OLSENS på DPlay, hvor vi åbner helt op for vores almindelige og skøre liv, og i sæson 1 starter vi fra den dag, vi blev Hr. & Fru Olsen. Hvem er klar til at følge med?, spørger Irina på Instagram, og overfor Realityportalen uddyber hun, hvad vi kan forvente os af programmet:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk tog hjem efter to dage: Savnet blev for stort

– Man kan forvente at se livet efter brylluppet og alle nuancer af vores hverdag.

Ifølge programbeskrivelsen vil DPlay-serien ‘The Olsens’ følge Hr og Fru Olsens næsten helt almindelige, glamourøse liv som DJ, influencer, forældre og familie.

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn

At serien ikke rammer tv-skærmene, men udelukkende kan ses online, er en del af Discoverys nye strategi om at styrke det digitale og formodentlig også en konsekvens af, at danskerne i hobetal mistede Discovery-kanalerne 1. januar, da de ikke længere var en del af YouSees tv-pakker. Men heldigvis kan man se alle programmerne på DPlay.

Få et smugkig på ‘The Olsens’ herunder:

LÆS OGSÅ: Realitybabe single efter 8 år: Han var mig utro i årevis

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.