Nyeste artikler
Se alle
Nicklas Bendtner og kæresten Philine Roepstorff kan snart ses i deres egen serie på Dplay (Foto: Lars Klitgaard)

HOT NEWS: Bendtner og kæresten får egen tv-serie

Nicklas Bendtner lader nu folk komme helt tæt på ham i privaten, når han indtager tv-skærmene.

I en tid, hvor alle vil have et stykke af det populære par, og hvor Bendtner står ved en karrieremæssig skillevej, åbner et af Danmarks største fodboldnavne og kæresten nu for første gang op om deres liv sammen. I en hudløs ærlig reportageserie kommer danskerne tæt på drømmen om en fælles familie, deres store kærlighed og ikke mindst afsavnet mellem det celebre par. ’Bendtner og Philine’ får premiere på Dplay i foråret 2020.

LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’

På de sociale medier følger tusindevis af danskere med i Nicklas Bendtner og kæresten Philine Roepstorffs luksuriøse livsstil, der blandt andet byder på eksotiske rejser, glamourøse fester og dyre biler. I den nye Dplay serie får danskerne et helt andet indblik i parrets liv, som det udspiller sig helt uden filter.

– Vi vil gerne mane nogle af de klichéer og fordomme, der altid vil være om en fodboldspiller og hans modelkæreste, til jorden. Og så vil vi give seerne et indblik i den sjove, kantede og til tider svære kærlighed, der altid vil være grundstenen i vores forhold, siger Philine Roepstorff.

LÆS OGSÅ: Christiane har fundet ny fyr

– Både Philine og jeg er vant til at være i mediernes søgelys. Der bliver skrevet mange historier om os, og vi oplever ofte, at det kun er den halve sandhed, der kommer frem. I min bog fortæller jeg om de op- og nedture, der har præget mit liv og min karriere indtil nu, og denne serie er en naturlig fortsættelse af den fortælling, uddyber Nicklas Bendtner.

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner: Jeg må ikke se min søn

Discovery: Bendtner og Philine er som familien Beckham

Reportageserien får kommer på Disvcoverys streamingtjeneste, og den er dermed en vigtig brik i Discoverys mission om at gøre Dplay til en uundværlig del af danskernes hverdagsunderholdning.

– Vi har en lang og stolt tradition for at lave programmer om de største personligheder i landet. Derfor er vi utrolig glade for, at vi nu giver danskerne en unik mulighed for at komme helt tæt på Danmarks svar på ‘The Beckham’s’: Bendtner og Philine, i et helt særligt kapitel i deres eventyr. De står et sted i livet, hvor store og vigtige beslutninger for deres fælles fremtid skal træffes, og hvor vi er med på sidelinjen, fortæller programdirektør hos Discovery Networks Danmark, Pil Gundelach Brandstrup, og fortsætter:

– Programmet er en vigtig brik i en langsigtet Dplay-strategi, hvor vi vil gøre os til en uundværlig del af danskernes hverdag. Hvor andre streamingtjenester primært  sprøjter fiktion ud, vil vi være førende på virkelighedens historier, hvor danskerne kan klikke rundt i en verden af fængende fortællinger, hvor man kommer bag facaden og tættere på virkeligheden.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager brød sammen: Jeg sad bare på badeværelset og græd

Alt andet end en glansbillede fortælling

Efter mange år i udlandet er den professionelle fodboldspiller og topmodellen flyttet hjem til Danmark, og parret skal nu finde fælles fodfæste i deres nye hverdag.

I serien er vi med på sidelinjen, når Bendtner skal træffe store beslutninger på karrierefronten, og når Philine lever det omskifteligt modelliv og på egen hånd rejser verden rundt på jobs. Men vi er også med, når hverdagen rammer med vasketøj og indkøb, og når parret er på boligjagt, snakker om at stifte familie og slapper af i hinandens selskab på sofaen.

– Vi overvejede længe, om vores forhold var stærkt nok til at klare al den opmærksomhed, der selvfølgelig følger med, når man siger ja til at lade et kamerahold komme helt tæt på. Vi var godt klar over, at det ikke ville blive en glansbillede fortælling med os som hovedpersoner. Men det har vi heller aldrig været interesseret i, siger Nicklas Bendtner, og Philine supplerer:

LÆS OGSÅ: Realitybabe er gravid: Skal være alenemor

– Vi vil først og fremmest gerne vise danskerne, at vi er to ægte mennesker, der lever et liv, som er meget mere jordnært, end man skulle tro, hvis man ser på de sociale medier eller læser netaviserne. Jeg er altid blevet opdraget med, at ”den, der lever stille, lever godt”, men det er bare ikke en reel mulighed, når man er det par, vi er. Derfor kom vi frem til, at vi lige så godt kunne tage bladet fra munden og fortælle vores egen historie i stedet for at lade sladderbladene gøre det.

Stolte af at vise det frem

For Nicklas og Philine handler serien i høj grad om deres store kærlighed til hinanden. Men serien viser også de udfordringer, der følger med, når man er et kendt par, som alle er interesserede i og har en mening om. Serien skildrer på den måde både kendisparrets liv, når det er sjovt, og når det er hårdt.

– Det er en kæmpe del af vores liv at have det sjovt i hinandens selskab, og selvom vi kan være både uvenner og skændes højlydt, så har vi en kemi og en intern humor, som vi er stolte af og gerne vil vise frem for hele Danmark, da den i meget høj grad definerer, hvem vi er som par og som individer, afslutter Bendtner.

Serien ‘Bendtner og Philine’ får premiere på Dplay til foråret.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha har ændret sønnens navn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.