Nyeste artikler
Se alle
Christel Pixi under pressemøde på "Over Atlanten" (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

HOT NEWS: Endnu en ‘Vild med dans’-deltager afsløret

Nu løftes sløret for endnu en 'Vild med dans'-deltager.

De sidste par uger er der blevet afsløret flere og flere navne på danske kendisser, der skal svinge hofterne i årets omgang af ‘Vild med dans’, som sendes til efteråret.

Nu har TV 2 løftet sløret for endnu et navn, og denne gang er det dessertkokken Christel Pixi, som er kendt fra Go’ Morgen Danmark, der er blevet afsløret som ny ‘Vild med dans’-stjerne.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Badehotellet’-stjerne med i ‘Vild med dans’

Artiklen fortsætter efter videoen med ‘Studie 5’-udfordringen ‘dans en sang’

LÆS OGSÅ: ‘Løvens hule’-stjerne med i ‘Vild med dans’

34-årige Christel Pixi bor i København, og hun glæder sig bestemt til at komme igang med at svinge hofterne på dansegulvet:

– Jeg er dj ved siden af, så musikalsk er jeg ret godt med. At lytte til rytmer er jo lidt mit job, og jeg elsker at danse, også alene derhjemme. Men det er jo en helt anden side af musikken, jeg skal til at bruge her, hvilket jeg synes er vildt fedt, siger hun til TV 2.

LÆS OGSÅ: Kessler og Maze i ‘Vild med dans’: Det var et væddemål

LÆS OGSÅ: Højgravid ‘Vild med dans’-stjerne: Klar til sommerbarn

– Jeg ved, at jeg kommer til at få rigtig smadrede fødder, og at det bliver en stor udfordring for mig. Men det er faktisk noget af det, jeg ser mest frem til. At få lov at bruge sin krop på en ny måde, Jeg har jo tænkt mig at vinde. Det er mit mål. Men det vigtigste for mig er seriøst at have det sjovt, fortsætter hun.

Udover Christel Pixi er det indtil videre blevet afsløret, at Umut Sakarya, Neel Rønholt, Oscar Bjerrehuus , Mikkel Kessler, Michael Maze, Coco O, Birgit Aaby og Jakob Fauerby skal medvirke i 2019-udgaven af danseprogrammet.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært dropper at bo med eksmanden

LÆS OGSÅ: CHOK: Stort reality-bryllup aflyst

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.