Nyeste artikler
Se alle
'Ex on the Beach'-Jeppe får senere besøg i villaen af Pernille Nygaard og Naja (Foto: Henrik R. Petersen)

HOT NEWS: ‘Ex on the Beach’-babe har fundet kærligheden

En af årets 'Ex on the Beach'-babes har fået sig en kæreste.

Når ‘Ex on the Beach’ i øjeblikket ruller over skærmen hver søndag til tirsdag, hygger Naja og Mark sig en hel del i villaen.

Naja har dog tidligere fortalt til Realityportalen.dk, at situationen er en helt anden herhjemme i Danmark, hvor de to intet har med hinanden at gøre. Nu afslører Naja dog, at hun har fundet en anden sød fyr at hygge sig med:

LÆS OGSÅ: Utilfreds Princess Natascha tvunget til flytning

– Jeg har fået en kæreste. Han hedder Amil, er 22 år, er mekanier i hverdagene og DJ i weekenderne. Vi mødte faktisk hinanden over Facebook. Han fandt mig og ansøgte om venskab for cirka to måneder siden. Jeg var lidt nysgerrig og accepterede ham. Så tog det ene det andet, og vi begyndte at skrive meget sammen og snakke i telefon sammen, og så udviklede det sig efterfølgende, og vi aftalte, at vi skulle mødes. Det, jeg er faldet for, er, at han er virkelig sød, charmerende og flot, fortæller en glad Naja til Realityportalen.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Daniel efter iskold afvisning: Derfor tilgav jeg Tessie

LÆS OGSÅ: Uforstående Claes bekræfter brud: Cecilie slog op i en besked

– Amil bor i København, mens jeg bor i Kolding, så det er da lidt hårdt at bo så langt fra hinanden, for vi savner da hinanden, men jeg synes, at det går fint. Han har ikke tænkt sig at flytte det mørke Jylland, men vi har snakket lidt om, at jeg i fremtiden måske skal flytte til København. Der er også flere mulighed end i Kolding, så det kunne jeg godt finde på.

Naja tilføjer, at Amil ikke er helt vild med at se hende have sex med en anden fyr på tv. Hun har selv sagt til ham, at han ikke burde se det, nu hvor det også er fortid, men han følger alligevel med i ‘Ex on the Beach’.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

Se et billede af Najas kæreste, Amil, nedenfor:

Amil (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Søren: Derfor sluttede jeg det med Kristine

LÆS OGSÅ: CHOK! Fie Laursen indlagt igen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.