Nyeste artikler
Se alle
Cecilie og Claes fandt sammen i anden sæson af 'Ex on the Beach'. Forholdet gik op og ned, men parret nåede at blive gift i Sunny Beach, at flytte sammen i Randers, og så fik Cecilie fik en kærlighedstatovering til Claes, der fyldte hele læggen. Da Claes turnerede som dj i oktober, fik han dog en besked fra Cecilie, der afsluttede forholdet på grund af tillidsproblemer. Alt virkede til at være venskabeligt mellem de to ekskærester, men så kom der virkelig drama i december, hvor de begge beskyldte hinanden for alverdens frygtelige ting, som stalking og utroskab (Foto: Janus Nielsen).

HOT NEWS: ‘Ex on the Beach’-par flytter sammen

Det forelskede 'Ex on the Beach'-par deler nu adresse.

Der er ingen tvivl om, at der har været både op- og nedture mellem Cecilie og Claes fra ‘Ex on the Beach’. I løbet af programmet blomstrede kærligheden mellem dem, men desværre havde de også en del udfordringer, så de ad flere omgange måtte stoppe forholdet.

Efter hjemkomsten til Danmark kunne de dog afsløre, at de var blevet kærester, men i starten af maj gik den ikke længere, og de besluttede at gå hver til sit. Senere kom det frem, at det var en abort, der blev det bristende punkt for parret.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par skal være forældre: Det var ikke planlagt

Men heldigvis skulle der ikke gå længe, før Cecilie og Claes fandt hinanden igen, og de har fast været kærester lige siden. Nu kan det lykkelige par også glæde sig over at dele adresse. Det fortæller en lykkelige Cecilie til Realityportalen, efter hun har brugt de sidste fire dage på at flytte sine ting hjem til Claes’ dj-kollektiv.

– Jeg valgte at fraflytte min lejlighed for at vi kunne skrue lidt ned for husleje og så have lidt nemmere ved hurtigt at spare op til et indskud til en lille hus et sted, siger hun og fortsætter:

– Vi vil rigtig gerne finde vores eget på et tidspunkt, hvor der er plads til et gamer/dj-rum og et ekstra værelse, som så på et senere tidspunkt om nogle år kan bruges til børneværelse, hvis det skulle blive aktuelt. Og indtil da kan jeg bruge det til walk-in-closet, griner hun.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Claes blev fanget i en ganske behagelig trekant.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Claes taler ud om trekant: Så vildt gik det for sig

Glæder sig

Cecilie fortæller, at selve hverdagen ikke kommer til at ændre sig meget for dem, for de har stort set boet uofficielt sammen, siden Claes kom ind i ‘Ex on the Beach’-villaen.

– Vi boede sammen i villaen, har stort set boet sammen i Danmark hos mig og i Sunny Beach, så vi er jo vant til det. Men det bliver rart ikke at skulle pakke en taske med tøj, hver gang man skal hjem til hinanden, siger hun.

For Cecilie er der dog alligevel en ændring. Flytningen betyder nemlig, at hun ikke kommer til at have sin elskede kat hos sig, før parret finder deres eget sted at bo.

LÆS OGSÅ: Realitypar afslører familieforøgelse: Det kom ret pludseligt

– Jeg har et vennepar, som passer hende. Det var også dem, der passede hende, da jeg var i Mauritius, og jeg får hende tilbage, når vi finder vores eget, siger hun og fortsætter:

– Min kat er jo nærmest min bedste ven, så hende kommer jeg aldrig af med for alvor. Jeg synes bare, det er synd at skulle flytte hende for meget, og nu når de alligevel passede hende, mens jeg var i Sunny Beach (for nylig, red.), synes jeg, at det er den sundeste beslutning for hende, at hun bliver der, så hun ikke skal flyttes unødvendigt og blive forvirret og stresset over det.

Hun ved dog endnu ikke, hvornår hende og Claes finder et fælles sted at bo, så hun kan få katten med igen.

– Vi skal finde det perfekte sted, for vi skal bo der længe. Så vi giver os god tid til at led, siger realitybaben.

LÆS OGSÅ: Utroskab, løgn, hævn: Vildt drama mellem ‘EOTB’-stjerner

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.