Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

HOT NEWS: ‘Fangerne på fortet’ vender tilbage

Der er god grund til at glæde sig.

Der er godt nyt til folk, der kan huske et af 90’ernes og 00’ernes mest populære tv-programmer, for nu vender ‘Fangerne på fortet’ nemlig tilbage. Det bekræfter TV3 på Facebook, hvor de endda også giver et smugkig på programmet, som kan ses nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Realityhunk beskyttede Geggo og Cengiz

Programmet er oprindeligt et fransk gameshow, og det blev vist på TV3 for første gang i 1993. Dentang var det Thomas Mygind, der var vært, mens Ove Sprogøe var vismanden i tårnet. Det vides endnu ikke, hvem der indtager de roller i den nye version af programmet.

Programmet er tidligere vendt tilbage i 2009, hvor det var Peter Schmeichel og Camilla Ottesen, der var værter. De inkarnerede fans vil måske også værgene Jaques og Jules, som blev kaldt Passepartout og Passepåtid.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-vinders mor offer for formodet seriemorder

Serien blev optaget på det franske Fort Boyard, der er bygget af Napoleon, og det ser altså ud til, at det legendariske fort også danner ramme om 2019-udgaven af programmet.

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.