Nyeste artikler
Se alle
Fie Laursen (Foto: Janus Nielsen)

HOT NEWS: Fie Laursen har fundet kærligheden

Fie Laursen har med egne ord aldrig været så forelsket før.

Efter mere end en måneds pause fra de sociale medier er Fie Laursen tilbage for fuld udblæsning på sin Instagram, hvor hun blandt andet løfter lidt af sløret for, hvad pausen er blevet brugt til. Det ser nemlig ud som om, Fie har været på scoretogt.

SE VIDEOEN: Fie Laursen bliver skidt i hovedet

– Jeg har aldrig været mere forelsket i livet og i en hvis person – SELF LOVE. Min pause fra sociale medier har ændret mit liv – og det er helt skørt at dele mit liv igen, men en blogger tager altså ikke på ferie uden at insta, skriver Fie Laursen på sin Instagram, og overfor Realityportalen uddyber hun:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked

– Jeg kan bekræfte, at jeg har fundet kærligheden – og har fået en fantastisk kæreste. I får ham at se snart, fortæller hun hemmelighedsfuldt.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg kæmper for at blive clean

Mere vil hun ikke sige, og hun vil hverken komme ind på, hvordan de har mødt hinanden, og om man kommer til at se ham på hendes sociale medier, eller hvor det bliver. Men mon ikke, hun holder sine følgere opdateret på Instagram i vanlig stil.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.