Nyeste artikler
Se alle
'Forsidefruer' sæson syv (Foto: TV3)

HOT NEWS: ‘Forsidefruer’ vender tilbage

Snart vender 'Forsidefruer' tilbage til skærmen med den syvende sæson.

Nu kan Realityportalen løfte sløret for, at det populære TV3-program ‘Forsidefruer’ ganske snart vender tilbage til sendefladen med sin syvende sæson. Faktisk sker det allerede i næste måned.

Premieredatoen på ‘Forsidefruer’ sæson syv hedder nemlig torsdag d. 6. februar kl. 20.00 på TV3 og Viafree.

Man kan godt begynde at glæde sig, for Nordic Entertainment Group, der står bag programmet, lover, at vi kommer endnu tættere på de ekstravagante damer og deres liv i den kommende syvende sæson.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe afslører ny kæreste: Kendt fra tv

Her er der stadig knas i venskabet mellem Janni og Amalie, og den uforløste konflikt går også ud over de andre fruer, der forsøger at klinke skårene mellem de tidligere hjerteveninder. De håber, at en venindetur til Paris kan være kuren. Dog må en højgravid Jackie blive hjemme og vente på hende og Rasmus’ lille datter. Men da den lille ny så melder sin ankomst, bliver det ikke den fødsel, Jackie havde håbet på.

Derudover står den syvende sæson i skønhedsoperationernes tegn, hvor der bliver lavet både nye bryster og større numser – og det stopper ikke der.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitypar er gået fra hinanden

Herunder kan du smugkigge lidt på den nye sæson:

LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Det første klip af ‘Badehotellet’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.