Nyeste artikler
Se alle
'Ex on the Beach' 2018 (Foto: Krestine Havemann)

HOT NEWS: Her er ændringerne i ny sæson ’Ex on the Beach’

Det viser sig, at der er ændret på flere ting i den kommende sæson af Kanal 4-programmet.

Netop nu er optagelserne til sæson to af ’Ex on the Beach’ i fuld gang. Realityportalen er netop nu på Mauritius for at interviewe startcastet, og i den forbindelse løfter programchefen, Henrik Rasmussen, sløret for flere nye tiltag på programmet.

– For det første filmer vi i  år i en ny villa, som vi også har dresset helt op, så den er top luksuriøs. Vi er på en drømmedestination, og det skal man også kunne se i tv, så det fokuserer vi meget på, og den får hele armen. ’Ex on the Beach’-omgivelserne skal være Rolls Royce i reality-tv, så det er det lækreste i genren, forklarer Henrik Rasmussen og fortsætter:

– I denne sæson skruer vi også lige op for det hele på indholdssiden. Vi har blandt andet fokuseret rigtig meget på de stærke relationer under castingprocessen, så det bliver større reaktioner nede ved stranden, når deltagerne skal møde deres eks’er. Hvis man finder de rigtige mennesker med de rigtige relationer, bliver det hele nemlig lige tidoblet. Desuden har vi også skruet op for drama-elementerne. Det vil vi gerne have mere af.

LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: Ny ‘Familien fra Bryggen’-sæson får snart premiere

LÆS OGSÅ: Lykkelig ung mor skal giftes: Jeg kan slet ikke få armene ned

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre ‘Ex on the Beach’-stjernens specielle råd til at holde længere i sengen.

LÆS OGSÅ: ÆGte ‘Paradise’-drama fortsætter: Bliv voksen og få dig en uddannelse!

LÆS OGSÅ: Linse vinder pris: Jeg er så stolt og overdrevet glad

Flere aktive valg

Hvem deltagerne ønskede at dele suiten med på deres første aften, var sidste sæson stort set det eneste, som de selv var herrer over. Denne del er også ændret i år for netop at skrue op for drama-elementet.

– Der vil komme flere aktive valg i løbet af fester og dates. For eksempel skal en deltager måske vælge, om han vil fortsætte den date, han er på, eller hellere videre på date med en anden. Ligeledes vil der være fester, hvor ikke alle er inviterede.  På den måde bliver der større mulighed for at skuffe nogen. Den del har vi leget en del med, forklarer Henrik Rasmussen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Barn nummer fire på vej? Nu svarer Kim Kardashian endelig på rygterne

LÆS OGSÅ: Walid åbner op efter Kias indlæggelser: Sådan klarer jeg det hele

-En anden ting, som også bliver lidt anderledes fra sidste sæson, er, at vi bliver bedre til at forklare programmets præmis, så folk derhjemme er med på, hvorfor folk ryger ud. Det var måske lidt for indforstået sidste sæson. Så i sæson to kommer vi til at have fokus på at forklare programmets præmis, nemlig at alt kan ske i ’Ex on the Beach’ – både i forhold til hvem der kommer ind i villaen, hvem der skal forlade den og hvornår.

Henrik fortæller desuden, at relationerne mellem eks’erne i år er stærkere end sidste sæson. Det er nu et krav, at der skal have være følelser i spil. Så mens en eks sidste år godt kunne være en, som en deltager havde flirtet med i byen, skal der i år mere til for at blive beregnet som en eks.

Det vides endnu ikke, hvornår ‘Ex on the Beach’ sæson to får premiere.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Populær tv-vært er blevet far igen

LÆS OGSÅ: Nadia Shila åbner op om fødslen: Min mor skal filme den

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.