Nyeste artikler
Se alle
Hugo Helmig (Foto: Janus Nielsen)

Hugo Helmig går i misbrugsbehandling: Aflyser alle koncerter i 2019

Hugo Helmig har valgt at fokusere på at blive sit kokainmisbrug kvit, og aflyser derfor resten af årets koncerter.

Popstjernen Hugo Helmig aflyser alle fremtidige koncerter i 2019, da han er gået i intensiv behandling for sit kokainmisbrug. Det oplyser hans manager, Jakob Sørensen, i en pressemeddelelse.

I pressemeddelelsen fortæller Hugo Helmig, at han håber på forståelse omkring sit valg om at fokusere på at blive stofmisbruget kvit.

– Jeg har fået en personlig indsigt i løbet af de sidste par måneder, som jeg bliver nødt til at tage alvorligt, også selvom det har mange omkostninger. Det beklager jeg meget overfor både publikum og arrangører, og jeg kan kun håbe på deres forståelse for beslutningen. Der er ikke noget, jeg hellere ville, end at stå oppe på de store scener denne sommer – men jeg bliver simpelthen nødt til at fortsætte det arbejde med mig selv, som jeg har sat i gang, lyder det fra popstjernen.

LÆS OGSÅ:Derfor frygtede Linse at følge Geggo op ad kirkegulvet

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Hugo Helmigs far, Thomas Helmig, fortæller, hvad overskuddet fra hans VM-sang skal gå til

 LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anne åbner op om svær tid: Jeg var afhængig af selvskade

Efter en eskapade i det århusianske natteliv tilbage i marts måned – hvor Hugo Helmig efter en kokainrus ikke var i stand til at tage vare på sig selv og derfor blev tilbageholdt af politiet – kom det frem, at Hugo gennem det seneste år havde udviklet et kokainmisbrug, som han var i behandling for.

Denne behandling har Hugo nu valgt at give sit fulde fokus, da han efter forårets mange koncerter måtte indse, at han var nødt til at prioritere at blive rask.

– Nu har vi sammen med Hugo vurderet, at resten af året skal investeres i det personlige arbejde, der er sat i værk, og som det ikke vil være sundt at afbryde med en ny række koncerter, fortæller Hugo Helmigs manager, Jakob Sørensen, i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Populært ‘Gift ved første blik’-par vender tilbage til skærmen

Dermed er der altså tale om 13 koncerter i Danmark og ni koncerter i Tyskland, som nu aflyses.

– Der er ikke nogen tvivl om, det her er den sværeste beslutning, Hugo har truffet i sin karriere. Han har det lidt som en skadet fodboldspiller på vej til en stor slutrunde: Han havde han håbet på at blive klar til at spille – men det er han altså ikke blevet. Det er den realitet, vi nu tager konsekvensen af, forklarer manageren.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian chokerer på Instagram: Hvad sker der?

LÆS OGSÅ: Nadja blev skiftet ud med Julie af Lenny: Det gjorde mig usikker

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.