Nyeste artikler
Se alle
I aften starter 6. sæson af den populære TV2-serie med de jyske tvillinger ‘Anders & Torben’, og denne gang kan man opleve Torben Petersen finde kærligheden i Thailand efter mange års søgen. Kæresten er 40 år og hedder Nam med det fulde navn Tanyaphat Thochumpa. LÆS OGSÅ: Anders og Torbens familietragedie: Vores søskende døde – […]

HOT NEWS: Ikoniske TV 2-tvillinger afslører stor nyhed

Efter seks års jagt har Torben endelig fundet kærligheden, og nu vil de to brødre flytte til Thailand.

I aften starter 6. sæson af den populære TV2-serie med de jyske tvillinger ‘Anders & Torben’, og denne gang kan man opleve Torben Petersen finde kærligheden i Thailand efter mange års søgen. Kæresten er 40 år og hedder Nam med det fulde navn Tanyaphat Thochumpa.

LÆS OGSÅ: Anders og Torbens familietragedie: Vores søskende døde

Foto: TV 2

– Det er rigtigt dejligt at være sammen med hende. Vi har talt sammen over Facebook siden april sidste år og mødtes så første gang i sommer, siger 45-årige Torben til HER&NU.

Her slog lynet ned, og parret blev kærester.  Torben har ellers været single i knap seks år, mens Anders har været kærester med thailandske Don med det fulde navn Udon Lowthong siden 2010, og de blev også forlovet i 2015.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøranssons kæreste tjekker ind på ‘Paradise Hotel’

Ligesom sin tvillingebror arbejder Torben fortsat på en møbelfabrik i Holstebro, hvor de to også bor sammen i villa.

I serien med Anders og Torben oplever vi, at de er ude at kigge på hus i Phuket. Det er nemlig brødrenes store drøm at emigrere fra Danmark og bosætte sig i det thailandske ferieparadis sammen med deres kærester, som de taler med hver dag via Messenger.

LÆS OGSÅ: Paradiso raser over utroskabsrygter

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.