Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

HOT NEWS: Lenny og Nadja tager næste skridt i deres forhold

Der er ingen tvivl om, at det er alvor mellem Nadja og Lenny.

Der var ikke gået mange dage, efter Lenny tjekkede ind på ‘Paradise Hotel’, før han fik et godt øje til Nadja og omvendt. De endte med at danne par både indenfor og udenfor spillet, og selvom Lenny kom til at have sex med Nadjas bedste veninde, så levede kærligheden videre udenfor hotellet, og nu er det forelskede par klar til at slå pjalterne sammen for alvor.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager indlagt i USA: Jeg har ondt

– Lenny og jeg er flyttet sammen. Wuhuu! Vi har fået en dejlig lejlighed i Slagelse, som vi er super glade for. Det er en 80kvm taglejlighed med bjælker i loftet og med masser af lys. Det er ikke særlig længe siden, at vi fik tilbudt den, hvor vi sagde ja med det samme, vi så den. Vi har boet her i ca. 1,5 uge nu, men vi mangler stadig lidt, inden vi er helt på plads. Bent (Lennys hund Bent Bangebuks, som har mere end 20.000 følgere på Instagram, red.) er selvfølgelig også flyttet og har indtaget sin side af sofaen og sengen, skriver Nadja på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Irina og Morten er sammen igen: Jeg har stadig ikke tilgivet, at…

– Vi er virkelig glade for endelig at have vores EGET sted. Det er så skønt. Vi har begge boet hjemme hos hver vores forældre det seneste år, så det er rart at have sit eget nu – hvor vi kan få lov til at rode i fred.

Før de to kunne rykke ind i lejligheden, måtte de dog igennem parforholdets helt store test. De måtte i Ikea, og hvordan den tur gik, kan man læse på bloggen her.

LÆS OGSÅ: Efter hjerneblødningen: Sådan har Nadia Shilas datter det

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup: Her er min kæreste

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.