Nyeste artikler
Se alle
Ida fra 'Love Island' (Foto: Janus Nielsen)

HOT NEWS: ‘Love Island’-babe vender tilbage til skærmen

Allerede på fredag vender en velkendt reality-babe tilbage til skærmen i et spritnyt program.

Ida Søjborg var blandt startcastet i TV3-succesen ‘Love Island’, og hun præsterede at være i programmet helt til finalen. Her måtte hun og ‘Love Island’-kæresten, Jonas, dog se sig slået af ‘Love Island’-parret Julie og Oliver, der vandt finalen.

Selvom Ida ikke vandt programmet og pengene, vandt hun dog kærligheden, idet hun og Jonas fortsatte med at være kærester efter hjemkomsten til Danmark. Desværre brast forholdet et par uger efter, idet Jonas havde været utro med Nathalie, mens Ida desuden havde været utro med Fie Laursen.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida dropper kæresten efter brystoperation

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida har startet virksomhed

På trods af omstændighederne synes Ida, at det var sjovt at lave tv, og hun har tidligere fortalt til Realityportalen.dk, at hun bestemt godt kunne være frisk på at medvirke i mere reality. Nu bliver det en realitet for Ida, for allerede på fredag toner hun frem på skærmen i et nyt program:

– Hvis du har lyst til at følge med i ‘Mig og mine nye bryster’ vil du komme med på en personlig rejse. Jeg glæder mig til at vise jer mere om, hvem jeg er. Jeg føler helt sikkert, at man lærer en masse om, hvem jeg er, hvad jeg laver og alle mine overvejelser omkring dette forløb, afslører Ida på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida åbner op om diagnose

– Det er fra den 17. maj på Viafree, Jeg håber, at du har lyst til at følge med i min personlige rejse, fortsætter hun.

Vil ikke sammenlignes med Fie Laursen

På Instagram er der flere, der sammenligner Idas program med Fie Laursens program, der kørte sidste år, ‘Fies bryster’, som også omhandler brystoperation og ligeledes også blev sendt på Viafree.

Her slår Ida dog fast, at de to ikke kan sammenlignes:

– Ja, jeg har valgt at få lavet bryster, og det har Fie også, men det er der også mange andre der har, og det betyder ikke, at vi er ens. Jeg vil ikke sammenlignes med Fie på nogen måde, da jeg føler vi er vidt forskellige mennesker, der gør vidt forskellige ting i livet. Jeg synes, I skal se programmet og derefter komme med kommentarer på det hele. Jeg har bestemt ikke valgt at gøre det på samme måde som Fie, forklarer Ida.

HOT NEWS: ‘Mig og min mor’-stjerne er gravid

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida indrømmer: Jeg var Jonas utro

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.