Nyeste artikler
Se alle
'Ex on the Beach' 2018 (Foto: Krestine Havemann)

HOT NEWS: Ny sæson ‘Ex on the Beach’ på trapperne?

Alt tyder på, at en helt ny sæson af 'Ex on the Beach' er i støbeskeen hos Kanal 4.

På torsdag ruller sidste afsnit af Kanal 4 programmet ‘Ex on the Beach’ over skærmen, men noget tyder på, at programmets fans godt kan begynde at glæde sig. Man kan nemlig allerede nu tilmelde sig castingen til en kommende sæson, og alt tyder altså på, at vi ikke har set det sidste til drama i luksuriøse omgivelser mellem nye og gamle flirts.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Frida blev kørt afsted med ambulance: Jeg kan ikke huske noget

Men selvom alt tyder på, at der kommer en sæson mere, så er det stadig ikke hundrede procent sikkert, fastslår de hos Discovery Networks.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor man kan høre Carolines dom over Mathias i sengen – og også høre om Mathias voldsomme forløsning, da han kom.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har endelig sex: Det var nederen

– ’Ex on the beach’ har været en kæmpe succes. Målet var at få fat på den yngre målgruppe og udbrede kendskabet til vores streamingtjeneste Dplay, hvilket i den grad er lykkedes. At programmet ydermere har været en succes på flow-tv og særligt her har tiltrukket den voksne målgruppe, er jo bare et kæmpe plus i bogen. Netop derfor bruger vi også formatets hype og aktualitet lige nu til at kortlægge potentialet til en eventuel sæson 2, fortæller Anne Garlichs, programdirektør Discovery Networks Danmark

‘Ex on the Beach’ har igennem de seneste seks uger, hvor det er blevet sendt på Kanal4, toppet listen over mest sete programmer på Kanal4, så det kommer ikke som den store overraskelse, at der formodentlig kommer en ny sæson af det populære program.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Nu er det slut for Kasper og Michelle

Læs mere og tilmeld jer programmet HER.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har endelig sex: Det var nederen

 

View this post on Instagram

 

Isterningeleg eller ej – tilmeld dig! Klik på link i bio🖤 #exonthebeachdk #casting

A post shared by ExontheBeachDK (@exonthebeachdk) on

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.