Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Niels Henrik Dam)

HOT NEWS: ‘Nybyggerne’-Lise har født

Kort før nytårsaften blev Lise og Michael forældre til en lille dreng.

Glæden er stor hjemme hos Lise Vandborg og Michael Stig Christensen fra ‘Nybyggerne’, der havde en ekstra gæst ved nytårsbordet i går aftes. Torsdag blev de nemlig forældre sammen for første gang. Det afslører en lykkelig Lise på sin profil på Instagram.

– Vi har bare stornydt vores lille trold de sidste par dage, og i går var han æresgæsten ved nytårsbordet med sin fine lille butterfly. Han er for skøn! Vores dejlige lille Vildsen. En tro kopi af sin far! skriver Lise på det sociale medie.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Lise bliver snart mor: Så meget har jeg taget på

‘Nybyggerne’-deltageren fortæller til Realityportalen.dk, at den nyfødte søn var 52 centimeter lang og vejede 3800 gram, da han kom til verden. Og det hele gik godt.

– Fødslen gik rigtig godt. Der var ingen komplikationer. Vi tog hjem samme dag, og vi har haft familie omkring os siden. Vi er rigtig glade og lettede, uddyber hun over for Realityportalen.dk og fortæller, at de første dage som forældre er gået godt.

– Han er så mild og nem, og alt går lige efter bogen. Og så er Michael bare så god til ham! slår Lise fast.

LÆS OGSÅ: Hjemme hos vinderne af ‘Nybyggerne’: Sådan påvirkede programmet vores forhold

Herunder kan du se parrets skønne, lille dreng:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Nybygger’-par med i ny programserie

 LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Michael skifter karriere

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.