Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

HOT NEWS: ‘Nybyggerne’-par har købt hus

Et populært 'Nybyggerne'-par er særligt glade disse dage.

For to år siden stiftede vi bekendtskab med Jonas og Cecilie Handberg, da de deltog i ‘Nybyggerne’.

Desværre for parret vandt de ikke huset, men de har de seneste to år haft mange andre ting at glæde sig over. I juni 2017 blev de nemlig gift, og i januar 2019 blev de forældre til en lille søn, Charlie Alpha Handberg.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif: Mathias sagde ja til programmet for min skyld

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: CHOK: Par udgår af ‘Nybyggerne’

Nu kan ægteparret dog glæde sig over endnu en stor ting i deres liv. De er nemlig blevet husejere:

– Jeg kan mærke, at det hele føles lidt syret for tiden – på den top fede måde! Vi er blevet en lille familie på fire, dog tror jeg, at Max (parrets kat red.) stadig ønsker Charlie derhen, hvor peberet gror, og der må han godt blive for en stund. Vi er blevet mor og far, og der er også blevet drysset med en masse titler i familie – som alle nyder godt af. Vi er blevet husejere – hvor crazy er det ikke lige? HUS-FUCKING-EJERE! Forårssolen bringer mine fregner frem og barsel, ja det er noget, jeg skal vænne mig til, men det er da et ret stort luksusproblem, så jeg klapper kaje, smiler og siger TAK, skriver Cecilie på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder skal lave makeover for Princess Natascha

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Ida og Mads: Vi kan godt virke lidt bonderøvs-agtige

– Huset ligger i Dragør i et dejlig roligt område med gå-afstand til vandet. Vi har i et stykke tid tjekket boliger ud mange steder, men i sidste ende handler det om mavefornemmelse og følelsen af hjem. Den har vi fundet her.
Huset rummer dejlige kvadratmeter, som skaber mange muligheder for vores lille familie Planen var egentligt ikke hus lige nu, men når det føles rigtigt, så må man slå til. Det er en kæmpe beslutning – men nu er det sørme nu. Det er altid svært at træffe store beslutninger – men når det så er gjort, så føles det helt fantastisk, uddyber hun overfor Realityportalen.dk.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Jeg kan mærke, at det hele føles lidt syret for tiden – på den top fede måde! Vi er blevet en lille familie på 4, dog tror jeg, at Max stadig ønsker Charlie derhen, hvor peberet gror og der må han godt blive for en stund 😅 Vi er blevet mor & far, og der er også blevet drysset med en masse titler i familie – som alle nyder godt af! Og Charlie har utrolig meget glæde af! Lad mig sige det sådan – han svømmer i kærlighed 💋 Vi er blevet husejere – hvor crazy er det ikke lige! HUS-FUCKING-EJERE!! 🏠❤️ (Det er Max heller ikke informeret om endnu, det kræver også tilvænning). Forårssolen bringer mine fregner frem og barsel, ja det er noget jeg skal vænne mig til! 🙌🏼 Men det er da et ret stort luksusproblem, så jeg klapper kaje, smiler og siger TAK! Også tak for jeres store opbakning! I klapper mig på mine nat-trætte skuldre og det gør mig glad ✨ Velkommen til nye – jeg håber, at i bliver hængende ❤️ Det var lidt mandagstanker fra mig – God dag til dig ✌🏼💋 Kys herfra #familienhandberg#cecilieogjonas#chandberg

Et opslag delt af Chandberg • Nybyggerne (@chandberg) den

LÆS OGSÅ: Nadja i tårer efter brud: Det er som at miste et barn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.