Nyeste artikler
Se alle
Foto: Niels Henrik Dam

HOT NEWS: ‘Nybyggerne’-vinder har født

Tre er blevet til fire hjemme hos Anne, Todd og Lily.

‘Nybyggerne’-vinderne fra 2017, Anne Bach og Todd Edlin, kunne i september afsløre, at datteren Lily på fem skulle være storesøster, da Anne var blevet gravid og sat til at føde i marts.

I januar kunne parret desuden løfte sløret for, at det var endnu en lille pige, der var på vej, og i onsdags meldte hun så sin ankomst – et par uger før tid:

LÆS OGSÅ: Ærlig ‘Nybyggerne’-Charlotte: Jeg har aldrig drømt om at blive mor

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun ikke er enig med lægerne i, at rygning under graviditet er så skadeligt

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder skal lave makeover for Princess Natascha

– Fuldstændig lykkelig, udmattet og overvældet! I onsdags blev vi forældre til den her lille bitte fis på kun 2510 gram og 49 cm. Så lille og fin og næsten på præcis samme mål og vægt med sin søster, da hun blev fød. Vi kom endelig hjem i vante rammer i går, og selvom det på ingen måde blev den fødsel, jeg havde håbet på, med svangerskabsforgiftning, der raserede det hele nok engang, så er jeg ovenud taknemmelig for at bo i et land med nogle top seje læger, jordemødre og sygeplejersker, som gjorde det til verdens dejligste oplevelse midt i kaos og farlig sygdom, afslørede en lykkelig Anne i går på sin Instagram-profil:

LÆS OGSÅ: Stressede ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Nybygger’-vindere dropper gevinsten

–  Vi glæder os til at lære dig rigtigt at kende lille, søde søster og ikke mindst bestemme os for et navn. Vi var mildest talt ret uforberedte på, at det ville gå SÅ stærkt, fortsatte hun opslaget sammen med et fint billede af sig selv og den lille ny.

Anne har tidligere fortalt, at Lily drømmer om, at hendes lillesøster skal hedde Ærte. Om navnet rent faktisk bliver Ærte, må tiden vise.

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar venter barn: Endelig er det vores tur

Se det fine billede herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Fuldstændig lykkelig, udmattet og overvældet!❤️I onsdags blev vi forældre til den her lille bitte fis på kun 2510 gram og 49 cm. Så lille og fin og næsten på præcis samme mål og vægt med sin søster, da hun blev født!❤️ Vi kom endelig hjem i vante rammer igår og selvom det på ingen måde blev den fødsel jeg havde håbet på, med svangerskabsforgiftning der raserede det hele nok engang, så er jeg ovenud taknemmelig for at bo i et land med nogle top seje læger, jordemødre og sygeplejersker som gjorde det til verdens dejligste oplevelse midt i kaos og farlig sygdom❤️ Vi glæder os til at lære dig rigtigt at kende lille søde søster, og ikke mindst bestemme os for et navn! Vi var mildest talt ret uforberedte på det ville gå SÅ stærkt😄😍

Et opslag delt af Anne K Bach | Nybyggerne (@annekristine) den

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder afslører: Derfor er det vigtigt at sælge huset hurtigt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.