Nyeste artikler
Se alle
Maja og Jonas (Foto: Janus Nielsen)

HOT NEWS: ‘Paradise’-hunk er med i ny sæson ‘For lækker til love’

Målet er helt klart når den labre paradiso kaster sig ud i tv-dating.

‘For lækker til love’ er tilbage med en syvende sæson! Denne gang med en ny præmietyr i folden, for vi siger nemlig velkommen til den flotte gamer Jonas Ptak, der sætter jagten ind på den perfekte 10’er! Jagten er ikke nem for paradisoen, men han ved, hvad målet er – Jonas vil nemlig gerne have børn.

– Jeg vil gerne finde en partner, jeg kan få børn med. Nu er jeg 29, eller jeg bliver snart 29 og er en gammel mand, så jeg vil gerne have børn i en nær fremtid, hvordan har du det med det?

LÆS OGSÅ: Efter hede tv-kys med Klara: Bro benægter utroskab

Sådan lyder spørgsmålet fra Jonas til sin første date, som kun er 21. Hun deler dog ikke helt hans begejstring for børn og er slet ikke samme sted som ham.

– Julie ved ikke så interesseret i børn, hun er faktisk ikke engang sikker på, hun vil have børn. det kan jeg selvfølgelig ikke bruge til noget, jeg ved godt, hvad for nogle børn, jeg vil have. Jeg vil gerne have en dreng og en pige, og det må gerne være snart, lyder Jonas’ dom kort inden, han skrotter sin første blind date nogensinde.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Se det sjove klip nederst i artiklen.

I den syvende sæson af programmet møder vi desuden igen luksusprinsessen Simona, hvor dyre vaner og eksklusive omgivelser er altafgørende, den hårdtpumpede drengerøv Simon, som har tårnhøje forventninger til kvindernes former, beauty-dronningen Julie, som håber at møde en fyr med et hårdt ydre og et blødt indre, ‘Paradise’-baben Fie, der elsker tatoverede badboys.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.