Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

HOT NEWS: ‘Paradise’-hunk springer ud som YouTuber

Nu kan du komme endnu tættere på en af sidste årets 'Paradise'-hunks.

Da ‘Paradise Hotel’ tidligere rullede over skærmen i foråret 2018, var den norske Tobias Biribakken blandt de medvirkende.

Efter sin deltagelse i TV3-programmet flyttede Tobias tilbage til Oslo, hvor han bor sammen med sin forlovede Maiken, som også er nordmand. ‘Paradise’-hunken startede en blog i september med tanken om, at det på den måde var muligt for alle – såvel danskere som nordmænd – at følge hans liv på tæt hold.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-babe har fundet kærligheden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se en olympisk helt og YouTube-stjerne strippe og smører sig ind i kokosolie.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-hunk får sit eget program

Indtil nu har september dog været den eneste måned, hvor Tobias har opdateret bloggen, så det har været småt med at kunne følge med i hans liv. Det bliver der dog lavet om på nu, hvor Tobias har startet sin egen YouTube-kanal:

– Jeg har haft lyst til det i lang tid, men jeg har bare ikke vidst, hvad jeg ville lave videoer om. Det sidste år har jeg så rejst meget, fået lavet tatoveringer og trænet en hel del, så jeg tænker, at det måske kan være spændende at dokumentere det fremover. Jeg synes i hvert fald, at det virker rigtig fedt med egen YouTube-kanal, fortæller han til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører: Sådan går det på Tinder

LÆS OGSÅ: Nadia Shila frygter politiet: Det er for risikabelt

Du kan følge Tobias på hans YouTube-kanal HER!

LÆS OGSÅ: Kendt reality-babe anklagede sin mand for vold: Nu svarer han igen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.