Nyeste artikler
Se alle
Foto: Bo Nymann

HOT NEWS: Populær skuespiller med i ‘Vild med dans’

Nu løftes sløret for endnu en 'Vild med dans'-deltager.

Den sidste måned er der blevet afsløret flere og flere navne på danske kendisser, der skal svinge hofterne i årets omgang af ‘Vild med dans’, som sendes til efteråret.

Nu har TV 2 løftet sløret for endnu et navn, og denne gang er det skuespilleren Marie Bach Hansen, der blandt andet er kendt fra DR-serien ‘Arvingerne’, som er blevet afsløret som ny ‘Vild med dans’-stjerne.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Badehotellet’-stjerne med i ‘Vild med dans’

Artiklen fortsætter under den sjove video, hvor du kan høre Amalie fra ‘De tre Wichmanns’ selv mener, at hendes sangtalent er stort nok til ‘X Factor’

LÆS OGSÅ: CHOK: Stort reality-bryllup aflyst

Den 34-årige Marie fortæller til TV 2, at hun håber på, at ‘Vild med dans’ kan hjælpe hende med at skubbe til nogle af sine grænser:

– Jeg er en person, der godt kan lide udfordringer, og det her er virkelig en stor udfordring. Både at danse, at konkurrere og gøre det hele på tv, fortæller hun til TV 2, hvor hun også afslører, at hun som barn og teenager har gået til både folkedans og hip hop. Standard-og latindans har hun dog endnu ikke prøvet kræfter med, men det bliver der lavet om på nu.

LÆS OGSÅ: Kessler og Maze i ‘Vild med dans’: Det var et væddemål

LÆS OGSÅ: Højgravid ‘Vild med dans’-stjerne: Klar til sommerbarn

– Jeg elsker at danse, og jeg vil virkelig gerne lære det ordentligt. Jeg glæder mig derfor til at skulle danse så intensivt. Det motiverer mig meget at have et mål hver fredag. Hvis der er et klart mål, så knokler jeg, fortsætter Marie.

Udover Marie Bach Hansen er det indtil videre blevet afsløret, at Christel Pixi, Umut Sakarya, Neel Rønholt, Oscar Bjerrehuus , Mikkel Kessler, Michael Maze, Coco O, Birgit Aaby og Jakob Fauerby skal medvirke i 2019-udgaven af danseprogrammet.

LÆS OGSÅ: ‘Løvens hule’-stjerne med i ‘Vild med dans’

Få en lille forsmag på Maries danseevner i hendes Instagram-opslag herunder:

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært dropper at bo med eksmanden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.