Nyeste artikler
Se alle
Foto: Kanal 4

HOT NEWS: Reality-hunk med i stor Netflix-serie

En velkendt realitystjerne er netop nu aktuel i en populær Netflix-serie.

Tilbage i 2015 tonede Sebastian Di Caprio frem på skærmen i Kanal 4-programmet ‘Singleliv’.

Sidenhen har vi ikke hørt meget til den fynske realitystjerne, men netop nu kan vi opleve ham på skærmen i en populær Netflix-serie:

LÆS OGSÅ: CHOK: Stort reality-bryllup aflyst

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Sebastian i ‘Singeliv’.

LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-deltager flytter i hus med mand og papegøje

– Da ‘The Rain’ sæson 2 netop er udkommet på Netflix, kan jeg dermed fortælle, at jeg er at finde blandt Apollons soldater samt en anden rolle, men den vil jeg ikke afsløre. Så se med venner, afslører Sebastian på sin Facebook-profil.

Overfor Realityportalen.dk uddyber han:

– Jeg har faktisk lavet meget tv i form af reklamer og serier efter ‘Singleliv’. Det gav blod på tanden for at lave mere tv, og jeg startede derfor med små statistroller og er så gået videre med større roller og tv-shows. Jeg kontaktede selv ‘The Rain’-produktionen for at være med, og efterfølgende kontaktede casteren mig så til flere roller i serien samt en rolle i ‘Gidseltagningen’. Da jeg havde arbejde i Zoo, var det begrænset, hvad jeg kunne tage af roller, men nu er jeg blevet selvstændig, så jeg selv kan tilrettelægge mine timer, hvilket har gjort, at jeg nu kan lave mere tv.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Løvens hule’-stjerne trækker sig fra programmet

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er blevet student: Det skal jeg nu

– Det har været en kæmpe oplevelse at være med i ‘The Rain’. Faktisk noget af det sjoveste, som jeg har lavet. Jeg har kun en enkelt replik, men jeg skulle gerne være med en del gange rent optagelsesmæssigt, så det glæder jeg mig til at se. Om en måned skal jeg castes til et nyt program i udlandet, så det bliver også spændende. Det kan jeg dog ikke udtale mig om endnu. At blive skuespiller har altid været min drøm, men desværre er vejen lang med skoler, hvor det næsten er umuligt at komme ind. Jeg har dog ikke tænkt mig at give op, så jeg håber en dag at få en karriere indenfor tv-branchen, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Lykkeligt realitypar afslører familieforøgelse

Se et billede af Sebastian fra Netflix-serien herunder:

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager er gravid med ny kæreste

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV 2 laver sommerversion af ‘Nybyggerne’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.