Nyeste artikler
Se alle
Jakob Kjeldbjerg skal i aften overrække 'Robinson'-trofæet til årets vinder, men hvem fortjener det mest? (Foto: Janus Nielsen)

‘Robinson’ er snart tilbage: Her er alle deltagerne

TV3 har netop offentliggjort deltagerne til den kommende sæson.

Den 27. august er ‘Robinson Ekspeditionen’ tilbage med en ny sæson, der markerer 20 års jubilæum for det ikoniske TV3-program. En lang række danskere er klar til at kaste sig ud i udfordringen og eventyret, og TV3 har nu offentliggjort de nye deltagere.

Som Realityportalen allerede har afsløret, så bliver der gensyn med den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager Türker Alici, når ‘Robinson Ekspeditionen’ igen løber over skærmen.

– Jeg kan bekræfte, at jeg er med i ‘Robinson Ekspeditionen 2018’, og jeg glæder mig utrolig meget, fortalte Türker Alici til Realityportalen.

CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Ekstra Bladet har tidligere erfaret, at sæsonen byder på gensyn med Dan Marstrand – bedre kendt som Dan the Man – fra 1999 og 2002, Richard Asklund fra 2016 og 2000-vinderen Sonny Rønne Pedersen. Mediet vidste dog ikke, om de skulle være deltagere eller blot have en form for mentor-rolle, og noget kunne tyde på, at det sidste er tilfældet. De er i hvert fald ikke på deltagerlisten, som TV3 har offentliggjort.

Om det er fordi, de har en mentor-rolle, eller om det skyldes, at de kommer senere ind i sæsonen, må seerne vente lidt endnu med at få besvaret.

Her kan du møde alle de deltagere, som du altså kan følge i ‘Robinson Ekspeditionen’ den 27. august klokken 20:00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager viser kroppen frem efter fødslen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.