Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Privat)

SE BILLEDET: ‘Robinson’-par er blevet forældre

Efter en lynfødsel er familien på tre nu blevet til fire.

Tilbage i 2014 under ‘Robinson Ekspeditionen’ faldt deltageren Christian Rørbæk-Løcke på knæ for kæresten Lisa Møgeltoft Andersen for rullende kameraer. Det blev et stort ja fra Lisa, og i maj 2015 var der bryllup i Auning Kirke, hvorefter parret begge fik efternavnet Møgeltoft Rørbæk-Løcke.

Den 20. april 2017 blev parret de lykkelige forældre til sønnen Hector, og i går blev familien udvidet med endnu et medlem, da lille Holly kom til verden.

SE BILLEDET: Sådan så ‘Robinson’-Sasha ud som mand

LÆS OGSÅ: Stort drama efter ‘Robinson’-skænderi: Jeg har søgt polititilhold!

– Klokken 04.54 i går morges kom vores skønne lille Holly til verden med en kampvægt på 3170 gram og 51 cm lang. Det hele gik rigtig godt og utrolig hurtigt. Vi kom på sygehuset klokken 03.15, hvor der faktisk var langt mellem veerne, men pludselig gik vandet, hvor jeg måtte ringe alarm og løb ud på gangen efter personalet, fortæller Christian til Realityportalen.dk og fortsætter:

– Lisa nåede ikke engang op på fødselssengen, og to minutter senere og kom Holly ud. Vi alle har det godt, og vi var hjemme fire timer senere, så jeg kunne nå til ørelægen, hvor Hector skulle i fuld narkose for at få lagt dræn i begge ører. Det føles helt uvirkeligt, at jeg nu er far til to små, og jeg glæder mig over at have 14 dages barsel og en lang juleferie.

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun ikke er enig med lægerne i, at rygning under graviditet er så skadeligt

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Pardise’-hunk er blevet forlovet

Christian fortæller desuden, at Lisa er lidt af en sej kvinde:

– Hun var allerede ude at gå med barnevognen for at putte Hector, da han skulle sove til middag klokken 12.00. Ikke så mærkeligt, at ‘Robinson’ var peace of cake for hende.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadialine skiftet ud med Playboy-model

Se det fine billede af lille Holly herunder:

Foto: Privat

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa indrømmer: Jeg slår René

LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.