Nyeste artikler
Se alle

HOT NEWS: ‘Robinson’-Sasha single igen

Kæresten Nicolai er blevet skiftet ud med en tiltrængt tilværelse som single
Sasha og Nicolai nåede at være kærester i omkring fire måneder (Foto: Janus Nielsen).

I efterårets omgang af ‘Robinson Ekspeditionen’ tonede Sasha Louise Sprange frem på skærmen. Desværre blev deltagelsen i TV3-programmet kortvarig, men Sasha fik alligevel gjort særligt indtryk på folk, så de fleste ikke er i tvivl om, hvem den smukke blondine er.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-babe er gravid

Af samme grund væltede det forståeligt nok også ind med bejlere, da Sasha var hjemme i Danmark, efter ‘Robinson’ blev vist. Og en af disse bejlere var kæresten Nicolai, som Sasha fandt sammen med i januar i år.

Men nu er kærligheden brast mellem parret. Det afslører Sasha overfor Realityportalen.

SE BILLEDET: Sådan så ‘Robinson’-Sasha ud som mand

Artiklen fortsætter efter artiklen, hvor transkønnede Maia søger hjælp hos en specialist til at få fjernet sit skæg

LÆS OGSÅ: WOW! Sigmund stillede stort krav for ‘Divaer i junglen’-deltagelse

– Jeg er lige blevet single. Det skete for en måneds tid siden. Jeg endte helt galt i byen på Søpavillionen. Jeg blev så fuld, og jeg kunne bare mærke, at jeg ikke var særlig glad eller lykkelig for tiden og havde brug for at være mig selv og single. Det var ret vildt. Det gik sgu bare op for mig, at det bare ikke var det rette tidspunkt for mig at være i et forhold, afslører ‘Robinson’-baben.

LÆS OGSÅ: Realitystjerner hjælper Inger Støjberg i valgkampen

Efter den vilde bytur gik det op for Sasha, at hun havde brug for at fokusere på sig selv. Derfor slog hun op med kæresten Nicolai et par dage efter.

– Nu skal jeg være single og nyde at være mig selv. Jeg er også lige flyttet og har muligheden for en ny start i mit liv, fortæller Sasha, der foruden den nye lejlighed også er startet på nyt job i et mediebureau.

Se videoen øverst, hvor Sasha viste Nicolai frem, da de netop var blevet kærester.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

LÆS OGSÅ: Stort drama efter ‘Robinson’-skænderi: Jeg har søgt polititilhold!

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.