Nyeste artikler
Se alle
Kim Kardashian har tabt sig utrolig meget. Foto: Gettyimages

HOT NEWS: SÅ meget har Kim Kardashian tabt sig

Kim Kardashian gjorde det til sin topprioritet at tabe de kilo, som hun havde taget på i forbindelse med sin anden fødsel. Det mål er hun godt i gang med at indfri.

Kim Kardashian West har ikke ligget på den lade side, efter hun fødte sønnen Saint. Hun er nemlig godt i gang med at smide de kilo, som hun havde taget på i forbindelse med sin graviditet. Og hun ser sig ikke tilbage.

Den 35-årige reality-stjerne skriver på sin hjemmeside, at hun har tabt sig imponerende 20 kilo.

– Jeg har mit gamle tøj på igen. Det passer endelig, og jeg har nu tabt hele 20 kilo, så er der kun 12 kilo tilbage, skriver Kim Kardashian.

LÆS OGSÅ: Hævn over eks’en! Kardashian klar med nyt tv-program

Ville hurtigt af med de ekstra kilo

Den amerikanske reality-stjerne gjorde det klart efter sin anden graviditet, at hun hurtigt ville skille sig af med de ekstra kilo, som fødselen havde bragt med sig. Da hun var gravid med sønnen Saint, tog hun omkring 30 kilo på.

30 kilo, som hun er godt i gang med at smide, og så regner hun endda med at tabe 10 kilo yderligere, som Kim Khardashian, ifølge hende selv, har taget på over de seneste par år.

Om missionen lykkedes bliver spændende at se, men reality-stjernen er godt på vej.

Se Kim Kardashians store vægttab i galleriet øverst

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian: Jeg vil spise min moderkage

LÆS OGSÅ: Stjal mors iPhone: Her er North Wests første tweet

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.