Nyeste artikler
Se alle
'Love Island'-Rasmus manglede bare at slippe af med kæresten, før han straks meldte sig til programmet. (Foto: Michael Stub)

HOT: Nu er der sex i ‘Love Island’

Kender I det med, at man er fanget i en villa med en, man har haft sex med, og hun vil bare gerne gøre livet surt for en? Det kender Rasmus.

I aften i ‘Love Island’ leger deltagerne den gode gamle druk-leg ‘Jeg har aldrig’, og udover at blive fuld så er hele idéen med legen selvfølgelig, at der kommer nogle sandheder på bordet – den del af legen lever aftenens afsnit i hvert fald op til. For en af påstandene lyder “jeg har ikke tænkt mig at have sex i ‘Love Island”. Her kvitterer Olivia hurtigt med et:

– Skal man drikke, hvis det allerede er sket?, spørger Olivia og smiler skævt og griner.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-hunk meldte sig til programmet få timer efter brud

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe afslører fortid med TopGunn

Og så er der ellers dømt chok over hele linjen. Det vidste de andre nemlig ikke – især ikke Rasmus’ nye flirt Isabella, og Olivia uddyber, at det faktisk skete, dagen inden han droppede hende. Men kommer det mon til at skabe problemer for Rasmus? Kort efter kommer han ind i lokalet, hvor de leger, og i samme øjeblik stormer Isabella væk.

LÆS OGSÅ: CHOK: Sofie Linde misbrugt

Isabella konfronterede nemlig Rasmus med det, da hun kom ind i villaen, og her benægtede han at have haft sex med Olivia. Nu indhenter løgnen ham, og han forklarer, at han kun har sagt det, fordi han havde lovet Olivia ikke at sige noget – altså lige indtil villaens femme fatale selv besluttede sig for at droppe bomben og lave problemer for Rasmus.

Men det vil Rasmus ikke finde sig i….

Frem med popcornene – få et smugkig herunder både på afsløring og Olivia og Rasmus’ ophedede skænderi bagefter, og se hele programmet kan ses i aften kl. 22.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Endnu en Kessler-baby på vej

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard om sin store kærlighed: Romantikken er væk

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.