Nyeste artikler
Se alle
Foto: Privat

Hot realitypar: Vi skal giftes

Nick Bisgaard Jakobsen fra 'Paradise Hotel' har friet til sin højgravide kæreste, Nadia Johansen, kendt fra 'Fristet 1', og den blonde pige har selvfølgelig sagt ja.

Tilbage i juni i år offentliggjorde reality-parret Nadia Johansen og Nick Bisgaard Jakobsen, at de skulle være forældre. Parret venter en dreng, og Nadia har termin allerede på mandag den 16. december. Og oveni hatten har Nick været på knæ og friet til Nadia.

-Vi har længe talt om, at vi gerne ville forloves, og så synes vi, at den 11.12.2013 var en perfekt dag at blive forlovet på, fortæller Nadia i dag til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Hot reality-par skal være forældre

Valgte ringen sammen

Nick fra 'Paradise Hotel' og Nadia fra 'Fristet' venter også deres første barn. Nadia har termin den 16. december. (Foto: Privat)
Nick fra ‘Paradise Hotel’ og Nadia fra ‘Fristet’ venter også deres første barn. Nadia har termin den 16. december. (Foto: Privat)

Nadia og Nick har begge været med til at bestemme Nadias forlovelsesring.

-Vi havde lavet en kæreste-dag, hvor vi var rundt i fire forskellige butikker for at finde den rigtige ring, siger Nadia og afslører:

-Det blev en smuk guld alliancering med tre diamanter.

LÆS OGSÅ: Kommende forældrepar køber hus

Har ikke travlt med at blive gift

Selvom parret nu både er forlovet og venter en søn, så har de ikke planer om at booke kirken lige foreløbig.

-Vi skal ikke giftes lige nu, da vi næsten lige har købt hus, og hellere vil bruge vores penge på det, siger Nadia.

For parret er der nemlig andre ting, der er vigtige lige nu end bryllup og stor fest.

-Vi elsker hinanden, og lige nu har vi valgt at fokusere på vores lille familie, og det er det, ringen er et symbol på, slår hun fast.

SE GALLERIET: Kæmpe babyboom i realityland

Glæder sig til forældrerollen

Parrets lille dreng kan komme til verden, hvornår det skal være. Og reality-parret glæder sig meget til at hilse på deres søn.

-Vores søn har det godt. Vi har i dag været til sidste besøg hos jordemoderen, og alt var fint. Han vejer cirka 3200 gram, så han er klar til at komme ud til os. Der er kun fire dage til termin, så vi er spændte, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Joy sælger hotpants med numsefyld

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.