Nyeste artikler
Se alle
Fotograf Janus Nielsen

HOT NEWS: TV3 bekræfter nyt ‘Love Island’-program

Et helt nyt program følger pigerne fra 'Love Island' der, hvor TV3 slap dem.

Hvis man synes den danske vinter har varet længe nok, og man savner sommer og sol og ‘Love Island’, så er der rigtig gode nyheder. TV3 disker nemlig op med endnu en spinoff-serie til deres populære reality-program, som hedder ‘Love Island Girlcode’, det bekræfter TV3 overfor Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’- Emilie afslører: Jeg blev tvunget ud af programmet

Den nye serie følger fem af pigerne fra ‘Love Island’, som ikke fandt kærligheden på øen, men jagten fortsætter hjemme i Danmark for Emilie, Nathalie, Paaske, Isabella og Amanda. Man følger pigerne der, hvor programmet slap dem, og alle seks afsnit kan ses på Viafree nu.

I første afsnit mødes Emilie med en veninde, som er nysgerrig efter at høre, om Nikolaj virkelig var hendes type. Nathalie skal snart på en eksotisk rejse, så hun er på jagt efter myggespray, der kan holde både myg og vampyrer væk fra at suge hendes blod.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen indrømmer: Her er sandheden om mig og Mark

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se to af sidste års deltagere fra ‘Ex on the Beach’ havde sex og ikke var helt enige om, hvorvidt det var fedt eller nederen.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Jacob og Nathalie: Sådan går det i dag

LÆS OGSÅ: SAY WHAT: ‘Paradise’-babe sked i bukserne i brandert

Paaske, som bor i Horsens, er pludselig blevet et kendt ansigt, men hvordan er det at være kendt i en dansk provinsby?  Isabella vil bruge sin nyvundne fame til et godt formål, men hvor let er det egentlig at tage det perfekte uperfekte billede?

I andet afsnit kommer man med bagom deltagernes optakt til Reality Awards, så Amanda er på jagt efter den perfekte, stramtsiddende kjole. Nathalie skal også gøres klar, så hun får extensions i sit hår, mens hun fortæller, hvordan det er gået med hende og Jacob, efter hun kom hjem og fik mulighed for at stalke ham på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Derfor sagde jeg ja til ‘Ex on the Beach’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.