Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Ung mor står frem: Jeg er begyndt at sugardate

'De unge mødre'-deltageren er træt af umodne, unge fyre - og derfor prøver hun i øjeblikket noget helt nyt.

Nadia-Shila Pedersen er træt af unge, umodne fyre, og derfor har hun kastet sig over et nyt projekt i jagten på kærlighed. På sin blog fortæller hun, at hun er begyndt at sugardate, og at hun har været på dates med to ældre mænd.

‘De unge mødre’-deltageren ved godt, at mange ser kritisk på sugardating og kalder det prostitution. Men hun er ikke en af dem.

– Nej, jeg gider derimod ikke følelser lige nu, og jeg gider ikke unge fyre, som ikke ved, hvad de vil. Jeg gider ikke blive anset som et stykke kød, der skal kneppes og disrespekteres, og derfor har jeg valgt at prøve sugardating, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Nadia-Shila beviser: Min ekskæreste var voldelig

Sikkerhedsnet

Den unge mor ser stadig den ene af de to, hun har været på date med, men hun vil ikke fortælle, hvor mange penge og gaver hun får af ham. Men hun slår fast, at selv om det ikke er noget, hun kan leve af, så er det en god sjat penge.

– Altså, det er ikke sådan, at jeg beder dem om at få penge for at gå på dates, slet ikke. Jeg har et sikkerhedsnet i ham, jeg ser – det vil sige, at jeg kan få noget, hvis jeg vil. Nogle gange giver han mig af sig selv, og andre gange spørger jeg, uddyber hun over for Realityportalen.dk.

– Jeg tjener ikke som sådan penge på det, og det er jo heller ikke en levevej. Det er bare sjovt for mig at prøve, og jeg får prøvet nogle grænser af, siger Nadia-Shila

Den unge mor betaler ikke skat af de penge og gaver, hun modtager. Og hun ved faktisk slet ikke, om hun skal ifølge loven.

– Jeg har virkeligt ingen idé (om hvad skattereglerne er på det punkt, red), men det må jeg finde ud af.

LÆS OGSÅ: Nadia-Shila om nøgenbilleder: De er ikke over stregen!

Ingen sex

At det ikke er det samme som prostitution mener Nadia-Shila især, fordi hun ikke har sex med mændene – og som udgangspunkt er det planen, at det skal forblive sådan i fremtiden. Men muligheden er der dog.

– Nej, hverken han eller jeg ønsker sex lige nu, for det er ikke det, det handler om. Jeg ved ikke, om vi med tiden kommer til at have sex, fortsætter Nadia-Shila, der dog ikke har planer om at præsentere ham for sønnen Kyle-Mackenzie.

– Nej, han har ikke mødt Kyle, og det skal han heller ikke, slår ‘De unge mødre’-deltageren fast.

LÆS OGSÅ: Nadia-Shila afslører: Så meget har jeg tabt mig

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.