Nyeste artikler
Se alle
Sidsel til premiere på 'Ex on the Beach'. (Foto: Janus Nielsen)

Husker du denne ‘Ex on the Beach’-babe? Her er hun i dag

Sofie var en del af startcastet til 'Ex on the Beach', da programmet fik premiere i Danmark for første gang.

Det er ikke alle, der efter at have medvirket i ‘Ex on the Beach’ fortsætter livet i rampelyset. Og Sofie Melika Aslanoglu er en af dem, vi har set lidt mindre til. Hun var med i sæson et af programmet, da det endnu var en kæmpe reality-satsning og helt nyt for Danmark.

– Der er meget, jeg ville have gjort anderledes i ‘Ex on the Beach’, men det er, som det er, og jeg ville ikke have været oplevelsen foruden, siger Sofie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Lettet Paradiso: Nu kan jeg få hende ud af klappen

– Jeg skulle have været mere mig selv, for i programmet udstråler jeg, at jeg er en stille og indadvendt pige. Men det er jeg jo faktisk slet ikke, så jeg fortryder, at jeg ikke var åben og viste, hvem Sofie er, uddyber hun.

24-årige Sofie. (Foto: Privat)

Ses stadig med deltagerne

Sofie har da også foldet sig mere ud siden efteråret 2018, hvor programmet havde premiere. Hun var ikke en af dem, der fandt sin store kærlighed, men hun har haft en kæreste siden, og så er der sket en del på andre punkter.

LÆS OGSÅ: UHH! ‘Paradise’-baby på vej

– Jeg har rejst en del og har fået skabt mig et liv her i København, hvor jeg har fået nogle fantastiske venner. Og så har jeg fået en brystforstørrende operation, som gør, at jeg føler mig mere tilpas i mig selv.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Endnu en ‘Gift ved første blik’-baby er kommet til verden

Siden programmet er i dag 24-årige Sofie flyttet til København, hvor hun søger job. For tiden bor hun dog midlertidigt i Hvidovre. Hun ses stadig med nogle af ‘Ex on the Bech’-deltagerne og har blandt andet lige holdt nytår for anden gang med Emma, der også deltog i sæson et. Og så fik hun også en veninde i Sidsel Borg.

LÆS OGSÅ: WOW: Ny ‘Paradise’-babe har været sammen med tre tidligere paradisoer

Sofie nåede at være med til episode 14 i sæson et.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.