Nyeste artikler
Se alle
Nicoline da hun medvirkede i 'De unge mødre'. (Foto: Janus Nielsen/Discovery Networks Danmark)

Husker du Nicoline fra ‘De unge mødre’? Sådan går det i dag

Der er sket meget, siden vi fik lov til at følge med hos Nicoline i reportageserien.

Det er efterhånden længe siden, at ‘De unge mødre’-seerne fik lov til at følge med i livet hos 25-årige Nicoline Andersen og sønnen Lucas på syv år. Siden er der sket meget hos den unge mor, der også har fået en datter, Josefine.

For nylig fortalte Nicoline til Realityportalen, at det hele ikke går efter planen med Lucas’ skolegang, og at sønnen skal igennem et udredningsforløb. Derhjemme går det ellers godt med sønnen, der blandt andet har gået til svømning i fritiden.

‘De unge mødre’-deltagerens datter er efterhånden blevet to år, og Nicoline fortæller, at hun er en glad pige, som næste år starter i børnehave.

– Det går superfint med Josefine. Hun er meget fremme i skoene. Hun er dygtig – både i fysikken og til at tale – i forhold til, at hun kun er to år, siger den unge mor.

LÆS OGSÅ: Utilfreds Kia raser mod Princess Natascha: Hvordan kan hun tillade sig det?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da seerne først mødte Nicoline.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa: Derfor må min datter ligne en dreng

Overskud i firmaet

I starten af sidste år fortalte Realityportalen, at Nicoline var sprunget ud som selvstændig negleteknikker den 9. januar 2018.

– Jeg fik mit årsregnskab her for et par måneder siden, og der var plus på bundlinjen, så det var bare dejligt, jubler Nicoline, der endnu ikke ved, hvornår hun kan leve af firmaet på fuld tid.

– Jeg tager en dag ad gangen, men ja, det går fint, siger ‘De unge mødre’-deltageren.

LÆS OGSÅ: Efter sag om trusler: Princess Natascha frygter ikke politiet

Ved siden af virksomheden læser Nicoline HF-enkeltfag i psykologi, religion og historie. Og det er hun glad for.

– Det går super fint. Jeg skal op til eksamener nu her, så jeg skal til at åbne alle mine bøger, så jeg kan blive klogere, så jeg forhåbentlig består, siger Nicoline, der allerede ved, hvad der skal ske bagefter.

– Så tager jeg de samme fag på højere niveau, så har jeg en hel HF til sidst. Jeg var oppe i samfundsfag og engelsk tilbage i december. Så jeg samler sammen, og så hedder det fuld HF til sidst. Den bliver så smidt i rygsækken, så jeg har den til senere brug.

LÆS OGSÅ: Ung mor åbner op om hård skæbne: En dyb, ulidelig smerte

Ro på kærligheden

Mens både uddannelse og firma kører på skinner for Nicoline, ser det anderledes ud på kærlighedsfronten. Her står det nemlig noget stille for den unge mor.

– Det er ikke-eksisterende. Det er bare, sådan det er, griner den tidligere ‘De unge mødre’-deltager.

Hun nyder derfor i øjeblikket bare livet som alenemor til snart syv-årige Lucas og to-årige Josefine. Og det kan altså godt se ud til, at hun kommer til at gøre det lidt endnu.

I galleriet over artiklen kan du se flere billeder af den unge mor og børnene.

LÆS OGSÅ: CHOK: Trækker Princess Natascha sig fra ‘De unge mødre’?

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.