Nyeste artikler
Se alle
'Paradise'-drengene Jonass og Teitur var i godt selskab med 'Ex on the Beach'-baben Sarah fra anden sæson (Foto: Henrik R. Petersen)

Husker I ‘Ex on the Beach’-Sarah? Sådan går det hende i dag

Nu fortæller Sarah fra sidste sæson, hvordan det er gået hende efter programmet.

Det blev en kort fornøjelse for Sarah Moberg Mohr, da hun deltog i ‘Ex on the Beach’. Hun tjekkede ind i programmet som Frederik Skovbjergs eks, og mens Sarah havde håbet på, at de to kunne blive venner i villaen, blev udfaldet en del anderledes, da Frederik på daværende tidspunkt var kærester med Fie Laursen i villaen, som bestemt ikke mødte Sarah velkommen til villaen med åbne armen.

Det var derfor ikke helt nemt for Sarah at falde til i villaen, og det endte også med, at hun hurtigt blev sendt hjem til Danmark igen.

LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden

LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn

Sidenhen har reality-baben fokuseret på sin karriere, og hvad hun gerne vil bruge sin fremtid på:

– Det går stille og roligt med mig. Jeg har lige været i hjemmeplejen, men jeg tror ikke, at det er det, jeg skal. Det var ikke lige noget for mig. Jeg tror i stedet, at jeg tager en HF i Slagelse og får mig en ny hue, da jeg i forvejen har en handelsskole-uddannelse, som jeg blev færdig med for syv år siden. Så det er planen, at jeg vil studere videre og finde en lejlighed og lige få styr på det hele, lød det fra Sarah, da Realityportalen.dk mødte hende til snigpremieren på den tredje sæson ‘Ex on the Beach’.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Mathilde afslører: Sådan havde jeg det med at se Casper

SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama

– Det er rigtig fedt at være med til snigpremiere-festen i dag, for tidligere har jeg ikke rigtig været med til nogen ‘Ex on the Beach’-fester, fordi der var blevet lavet en gruppe på Facebook, som Fie Laursen havde udelukket mig fra, idet jeg var Frederiks eks. Så jeg havde svært ved at deltage til arrangementerne, så nu er det jo bare fedt, at jeg kan være tilbage og feste med de andre, fortsatte Sarah glad.

Se eller gense det akavede klip, hvor Sarah og Frederik mødte hinanden i ‘Ex on the Beach’, herunder:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia: Sådan påvirker sygdommen min krop

LÆS OGSÅ: Nicolaj om ’Landmand’: Min far får mere opmærksomhed end mig

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.